reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla mamusi i dzidziusia

Ja dzisiaj też byłam na zakupach bo nie mam koszulek i zamiast tego to zaopatrzyłam sie w H&M w sukienkę i spodnie lniane po 7 funcików a na Ebayu mąż mi zalicytował 2 koszulki. Wieczorem chce jeszcze podjechać do 2 sklepów bo chciałabym tunike jakąś.:-)

reklama
a pomyślałam, że się pochwalę co już mam dla Antosia :)

DSCN4786.jpgDSCN4787.jpg

Ciuszki cudne, ostatnio oglądałam taki kombinezon ale niebieski. Zastanawiam sie czy taki starczy czy lepeij kupić taki typowo zimowy, chociaż tu w uk to zima jest jak jesień ;-)

bulkasia ja ten kombinezon dostałam w spadku po chrześnicy męża co mieszka w Irlandii jak na tamta pogode to wystarczyl... Ja sie zastanawiam czy w Polsce starczy... Na razie musi a jak bedzie znowu sroga zima to dokupie jak juz zaczniemy na spacery wychodzic ;)

taki kombinezon typowo zimowy to od razu trzeba bedzie kupić...bo przeciesz jakos ze szpitala trzeba wyjść a taki futrzak jak ten to zbytnio w grudniu nie ogrzeje. Ja ten kombinezon używałam jesienią. Bo on nie jest aż tak bardzo ciepły. Pamiętaj też ze taki noworodek miał cały czas ciepełko w brzuszku i dla niego taka nagła zmiana temperatury to mały szok a w gudniu to raczej ciepło nie jest i nie przewidzisz pogody ...wiec radze od razu jeszcze przed porodm zainwestować w porządny zimowy kombinezon nawet użwany ale cieplutki.

Lilith ale zimy w uk to nie mają temp. minusowej i jest pogoda taka jakby jesienna raczej, więc tutaj nie mamy innych kombinezonów:-)

No właśnie, wszystko zależy od pogody a ja termin z usg mam na 16 listopada wiec moze jeszcze zimy nie bedzie... Wszystko sie okaże "po drodze":)

reklama
Do góry