reklama
Martusia22267
Fanka BB :)
ja od porodu zrzuciłam 25kg mam mam teraz 2 kg mniej niż przed ciążą czyli 53, tak jak dziewczyny mówią to że przy karmieniu się chudnie to wcale taki nie jest u mnie akurat tak było ale moja koleżanka karmiąc cycem wręcz tyła... więc regóły nie ma co do (.)(.) to moja na razie wmiare ok ale też się boję że za chwilę będę je kolanami kopać mam miseczkę C więc tym bardziej się boję że ciężar dodatkowo zrobi swoje
ja przez ciaze przytylam... 18kg. Schudlam 8kg (dziecko+macica+wody plodowe ) i ani grama mniej , spodnie nosze 2 rozmiary wieksze niz przed ciaza Cycki mam piekne, pelne, stojace, kragle... gdy sa pelne mleka. Oproznione wisza jak u rasowej murzynki - wiec domyslam sie, co mnie pewnie czeka A wcale mi sie duzo nie powiekszyly. Z 75B przed ciaza do 85C teraz.
anik - a od kogo dostalas ten balsam? Jesli od m a Ty go od niego NIE zamawialas to bym mu wygarbowala na Twoim miejscu skore ;-)
anik - a od kogo dostalas ten balsam? Jesli od m a Ty go od niego NIE zamawialas to bym mu wygarbowala na Twoim miejscu skore ;-)
anik.
Mama Krzysia :)
Ach kugela :-) od Mamy :-) Zamówiłam sobie jakiś ujędrniający na urodziny :-):-):-)
Patina26
No własnie ja piersią nie karmię , zaczynałam ciąże z nadwagą i brzuchem wielgachnym a teraz mam 5 kg mniej niż przed ciążą , i prawie płaskim brzuchem ( troche ćwiczen i byłby płaski ) ,,,jem normalnie zadnych diet , waga stoi i nie chce zejsc na dół ale nie narzekam na to...
pieszczoszka a wiem ,że kiedys pisałas ze stosowałas kiedys adipex a wiem ,że on po osdstawieniu powoduje ogromny efekt jo-jo z którego juz bardzo ciezko dojsc do wagi idealnej...
i to nie wcale po osdstawieniu od razu , skutki moga wystapic nawet pare lat pozniej , mam kolezanke która stosowała to i do dzis walczy ze skutkami ...
pieszczoszka a wiem ,że kiedys pisałas ze stosowałas kiedys adipex a wiem ,że on po osdstawieniu powoduje ogromny efekt jo-jo z którego juz bardzo ciezko dojsc do wagi idealnej...
i to nie wcale po osdstawieniu od razu , skutki moga wystapic nawet pare lat pozniej , mam kolezanke która stosowała to i do dzis walczy ze skutkami ...
Ostatnia edycja:
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
patina kurde a moze? to mnie pocieszylas.. masakra
Adipex i Meridie to i ja bralam swojego czasu, wiec to nie ma nic wspolnego. Owszem, jest jojo jak po odstawieniu zaczyna sie normalnie jesc ale to tyle.
Pieszczoszko co do nadwagi przed ciaza i zrzuceniu wagi po ciazy to nie zgadzam sie.
Ciaze z Patrykiem zaczelam z waga 70kg (160cm), miesiac po porodzie wazylam 56.
Ciaze z Mia zaczelam z 53, skonczylam na 68 i mam 53 (4mies po)
Dietowalam i cwiczylam, nie chudlam prawie, jak zaczelam jesc normalnie to zaczelo spadac. Nie karmie.
A Ty trzymasz diete tak jak Ci radzilysmy?
Pieszczoszko co do nadwagi przed ciaza i zrzuceniu wagi po ciazy to nie zgadzam sie.
Ciaze z Patrykiem zaczelam z waga 70kg (160cm), miesiac po porodzie wazylam 56.
Ciaze z Mia zaczelam z 53, skonczylam na 68 i mam 53 (4mies po)
Dietowalam i cwiczylam, nie chudlam prawie, jak zaczelam jesc normalnie to zaczelo spadac. Nie karmie.
A Ty trzymasz diete tak jak Ci radzilysmy?
reklama
azula
Mity nie mity przy karmieniu piersią się szczupleje ale warunek taki ,że jeść trzeba normalnie ,a nie tak jakby się nadal było w ciąży.Oczywiście od każdej reguły są wyjątki są takie kobiety które tyją nawet jak księżyc dobiera ale to raczej zatrzymanie wody.Ja teraz nawet ciut podjadam bo owszem słoninkę z brzucha i celulit na udach bym chciała zlikwidować ale na spokojnie bo ja teraz ponoć wyglądam kożystniej niż wtedy gdy jak Ollena przy wzroście 160 cm ważyłam 53 na początku sierpnia ważyłam 70 kg i wyglądałam tak teraz spadłam tak około 2 kg