reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Majowe Mamy

reklama
dusiu bosko i gratuluje bardzo!
Ja w koncu Twojej diety nie zobaczylam, bo na kompie w PL nie mialam jakiegos programu, teraz sprobuje otworzyc na tym :) super, ze mi przypomnialas!

mam pytanie odnośnie piersi..

Przed ciążą i w jej trakcie moje piersi były twarde no i jędrne.
A teraz się zrobiły strasznie miękkie .. dosłownie takie jak by w nich była woda...
już tak zostanie? czy z czasem piersi wrócą do normy?
Już nie oczekuje ,że podniosą mi sie czy cos.. bo tak opadły,że szkoda gadać... ale czy będą twarde jak kiedyś?
Nie moge nawet biustonosza dobrać bo przedziałka między piersiami nie mam bo piersi są tak daleko teraz od siebie i wygląda to okropnie...

(wiem,ze kiedys juz pisałam o piersiach .. ale teraz to pytanie jest troche inne:zawstydzona/y: )

Pieszczoszka nie bede pocieszac bo pewnie juz ni ebeda takie jak przed ciaza, troche twardsze powinny sie zrobic jak juz mleka nie bedzie- moje juz sa lepsze nic jakies 3mies temu ale mimo wszystko sa jak gabka :-(

uwielbiam peeling kawowy :-) Jedyny znany mi skuteczny (a do tego tani) srodek na cellulit. Zamierzam do niego wrocic z czasem. Ale fakt, sprzatania po nim jest, ze hej ;-) Efekt jednak wart tej gimnastyki :tak:Ja robilam jeszcze prosciej: do balsamu do ciala dodawalam fusy z wypitej w tygodniu kawy i tak sobie wcieralam w uda :cool2:

Pieszczoszka powiem ci z doświadczenia i opini klientek ze wiekszosc samoopalczay pozostawia plamy, ja jak juz mam sie przyciemnic to stosuje balsam brazujacy dove i po nim zacieków nie mam, ale na sucha skóre wcieram troche balsamu czekam az wsiaknie i smaruje sie drugi raz

reklama
Do góry