reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Majowe Mamy

Fiore ja bym ci polecila kompleksowe badanie krwi...Jest taka choroba jak pociazowe niedoczynnosc tarczycy ktora wlasnie tym sie objawia.
Ja mam masowe wypadanie wlosow...doczytalam wlasnie ze to nie jest lysienie tylko te wlosy ktore mi nie wypadly podczas ciazy w skutek hormonow teraz wypadaja plus te ktore na co dzien wypadaja dla tego tyle ich leci.

reklama
Dusia - nie przesadź bo znikniesz:) Graty!

Fiore - ja mam po porodzie nowa rzecz - masakryczne wiatry:))) Nigdy tak nie miałam, a teraz musze często do łazienki wychodzic, bo ile mozna na syna zwalać??? Nic mnie nie boli, ale mam straszne gazy. Nie mam czasu się za to zabrać, ale lekarka mi powiedziała, że jak to samo nie przejdzie to zrobimy badania w kierunku wątroby... No tak, bo ja w ciązy i teraz piłam na umór i żarłam tłusto... Ehhh.... Co do blizny to ja juz o niej zapomniałam, a własnie zaczeła być widoczna bo flaczek sie podnósł i wróciło w nim czucie.

No i lekarz dzis odpadl,bo jestem bez samochodu:dry:
Podejrzewam,ze dostane i tak skierowanie na badania krwi(juz mialam podstawowe,nie sa zle),ale z serduchem to sie troche zmartwilam,bo nie fajnie by bylo,chociaz jak podejrzewam bedzie to ucisk wagalny..chociaz jak patrze to wujek google mowi,ze jestem psychiczna ahahahaha :-)

Wagalny.
Jutro juz musze isc do lekarza.Dzis znowu nie wyszlo,a ja z takich co odklada w nieskonczonosc,ale sie naprawde musze za siebie wziasc i nawet do gina sie dzis zapisalam,ale dopiero na za 2tyg.Prywatnie,ale przynajmniej zrobi i usg i wizyte-co przez wloskie nfz wychodzi tyle samo,a trzeba nie wiadomo ile czekac.

Bylam u lekarza.Dotalam skierowanie do gina na nfz(hm:confused:),do kardiologa i w poniedzialek ide do przychodni,bo bedzie moj lekarz i zrobia mi serie badan w tym watrobowych :baffled:

reklama
Do góry