reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Majowe Mamy

reklama
Dokładnie chodzi o ten
170 GOLDWELL DUALSENSES RICH REPAIR SZAMPON 1500ML (3204954428) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Miałam włosy straszliwie zniszczone po wypadku z piecem (nie będę ukrywać, wypaliło mi połowę włosów, a reszta, którą udało się odratować nie wyglądała zbyt ciekawie) i dzięki takiemu zestawowi kosmetyków ich stan poprawił się na tyle, że po miesiącu stosowania nie wstydziłam się już wychodzić z domu.
Widzę, że po tylu latach nie jest to już taki drogi cudaczek, więc trzeba kupić:-D

Wczoraj, jak mloda, zrobilam sobie krzywde. Kosilam trawe na dzialce w samej gorze od stroju, sloneczko swiecilo, wiaterek wial - bylo super. A wieczorem masakra. Jak ja normalnie mam ciemna karnacje to teraz mam czarne plecy i ramiona. Boli jak nigdy. Zlezie ze mnie skora na bank. Od dzis uzywam kremu z filtrem mlodego - 50.

Poza tym - od poniedzialku wieczorami biegamy z kolezanka - wiecej szybko maszerujemy niz biegniemy, ale taka cala godzina powoduje niezle zmeczenie i pot. I juz mam efekty -3 na liczniku:) Az sie chce, mimo polamania porannego:)

Katherine2909 - olejowanie :) Kupiłam najnormalniejszą w świecie oliwkę dla dzieci Hipp i wcieram niewielką ilość w końcówki włosów 3 razy w tygodniu. Efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania :) Jak skończę oliwkę wypróbuję olejek z Alterry.Zamiast tego można do olejowania użyć oliwę z oliwek, olej z pestek winogron, olej kokosowy - dowolność wyboru. Jeśli chodzi o odżywki do włosów to ja kupuję duuuże opakowania odżywek firmy Kallos, teraz mam keratynową i jestem baaardzo, bardzo zadowolona, odżywka - litrowa - to koszt nieco powyżej 10 zł.

Flaurka gratki :) ja sobie wczora opaliłam plecy, jak kopałam i plewiłam ogródek :p ale ja sie zafiltrowałam, co prawda spf 25 - ale nie kwękam :p

Ze mnie skora juz zlazla;) Bieganie pomogło, bo mocno spocona jestem po bieganiu. A tak w ogole to dzis autem zmierzylam nasza trase i to jest 5,5 km - normalnie dumna jestem z siebie - dzis juz bez problemow przebieglysmy troche ponad kilometr:)) Do wakacji wbije sie w kostium:) I tego bedę sie trzymac;)

anik. dzieki za podpowiedź, spróbuje olejowania. Tej odżywki to chyba tu nie dostane... poszukam.

Postanowiłam zmienić kolor włosów. Od bardzo dawna miałam ciemny brąz, który od pół roku z każdym farbowaniem zmieniał sie w jeszcze ciemniejszy brąz aż doszedł do czarnego... No nie dla mnie już, za stara jestem;-) W każdym razie postanowiłam sie rozjaśnić wykorzystując w tym celu siostre oraz profesjonalny sklep dla fryzjerów. No i wczoraj był ten dzień. A raczej wieczór. I to chyba wiele tłumaczy.
Kolor mam zupełnie inny niż oczekiwałam, miał być ciemny naturalny blond a jest... rudy po prostu. No i włosy suche na wiór.
Ehh.. dlaczego nie urodziłam sie meżczyzną...;-):-D

reklama
Katherine - przerabiałam to ;) byłam naturalną blondynką, bardzo jasną, farbnęłam się na brąz i znów jestem blondi, ale ile odcieni rudości i ryżych przeszłam po drodze, to moje :p odżywki Kallos są na allegro - ja też stamtąd je zamawiam:

PROMO * MASKA 1 L keratyna proteiny mleczne KALLOS (3240734487) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kallos Keratin maska wygładzajaca z Keratyną 1000m (3253323330) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (ja mam tę właśnie)

Aaaa co do olejowania - 2-3 razy w tygodniu, najlepiej na noc (wtedy składniki olejków mają czas zadziałać). Ja wtedy włosy związuję w luźny warkocz.

Do góry