reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Majowe Mamy

reklama
Pieszczoszko, wyjęłaś mi to pytanie z ust.
Do mam karmiących cycem, czy dbacie w jakiś sposób o swój biust???
Ja mam małe piersi, tzn. teraz przy karmieniu miseczka B i jestem z nich mega dumna, ale czy po karmieniu nadal pozostanie B, czy będę musiała wrócić do znienawidzonego A.

podobno kremy sa psu na bude a jedyne choc ciut-ciut skuteczne cwiczenie to rozne wariacje pompek i pol-pompek ;-) Ja czesem uskuteczniam takie pol-pompki (czyli na kolanach, nie stopach :szok:) nad dzieckiem i za kazdym razem daje mu buzi - on to uwielbia :-D

Pieszczoszko kremy o d... rozbic, cwiczenia z ciezarkami duzo daja plus takie uciskanie rak na wysokosci piersi.
A schudlas duzo? moze to przez to.

Ja moge sie pochwalic, ze doszlam do wagi z przed ciazy :-)

a ja nie chudne... a do wagi z przed ciazy brakuje 15 kg...

z reszta zazwyczaj szczuplutkie osoby w ciazy maja tylko sam brzuszek i po porodzie dosc łatwo wracaja do formy.. ale osoby zaczynające juz z lekka nadwaga albo takie co maja tendencje do tycia to niestety latwo nie maja

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka kiedy ja zaczynałam ciążę z lekką nadwagą i teraz bez stosowania żadnej diety, jedząc stanowczo za dużo słodyczy zrzuciłam 8 kilo w stosunku do wagi z jaką zaczynałam ciążę.

reklama
Do góry