reklama
Masaż bańką chińską w domu. Jak wykonać antycellulitowy masaż bańką chińską krok po kroku? - Poradnikzdrowie.pl - Zdrowie, odchudzanie, diety, ciąża, psychologia - m.poradnikzdrowie.pl.
Akuku tutaj ta banka. Na innych stronach widzialam efekty stosowania i naprawde robi wrazenie. No zobaczymy. Najgorzej to znalesc czas, bo troche powinni to trwac ledwo na cwiczenia się organizuje. ale moze sie jakos będę masowac na raty. Rano jak sie mała bawi uda , jak spi brZuch itd
Akuku tutaj ta banka. Na innych stronach widzialam efekty stosowania i naprawde robi wrazenie. No zobaczymy. Najgorzej to znalesc czas, bo troche powinni to trwac ledwo na cwiczenia się organizuje. ale moze sie jakos będę masowac na raty. Rano jak sie mała bawi uda , jak spi brZuch itd
vinga89
mamusia syneczków
To ja się pochwalę swoją wagą (chociaż szczerze mówiąc ten spadek zaczyna mnie już niepokoić), przed ciążą ważyłam 77kg. w tej chwili ważę 64kg... ale sylwetka błaga o ćwiczenia
vinga89
mamusia syneczków
oj siva to chudzinka teraz jesteś. a piersią jeszcze karmisz?
Gratuluję Dziewczyny :-) U mnie też waga mocno poleciała, przed ciążą 58 kg, teraz 51. Myślę, że przez karmienie i bieganie za Szymciem :-) Ćwiczeń zero niestety :-( Zaczęłam biegać, ale przeziębienia mnie jakieś odpadają - chyba jednak osłabiony organizm. Ale z dobrych rzeczy to widzę, że skóra w coraz lepszej kondycji, jeśli o jędrność idzie :-)
Siva, ja też się beztyłkowa zrobiłam, a lubiłam mój tyłek. M. też ostatnio żałobnym tonem pytał gdzie on jest. Masz jakieś ćwiczenia zaplanowane nań?
Siva, ja też się beztyłkowa zrobiłam, a lubiłam mój tyłek. M. też ostatnio żałobnym tonem pytał gdzie on jest. Masz jakieś ćwiczenia zaplanowane nań?
reklama
Podziel się: