reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

reklama
To ja się pochwalę swoją wagą (chociaż szczerze mówiąc ten spadek zaczyna mnie już niepokoić), przed ciążą ważyłam 77kg. w tej chwili ważę 64kg... ale sylwetka błaga o ćwiczenia :p

Oj Vinga, dobrze Cię rozumiem - u mnie przed ciążą 57 kg, teraz 48 kg. Muszę pracować nad pupa głównie, bo znika w oczach ;)

Gratuluję Dziewczyny :-) U mnie też waga mocno poleciała, przed ciążą 58 kg, teraz 51. Myślę, że przez karmienie i bieganie za Szymciem :-) Ćwiczeń zero niestety :-( Zaczęłam biegać, ale przeziębienia mnie jakieś odpadają - chyba jednak osłabiony organizm. Ale z dobrych rzeczy to widzę, że skóra w coraz lepszej kondycji, jeśli o jędrność idzie :-)
Siva, ja też się beztyłkowa zrobiłam, a lubiłam mój tyłek. M. też ostatnio żałobnym tonem pytał gdzie on jest. Masz jakieś ćwiczenia zaplanowane nań?

Yoanna, tak mam :) właśnie do nich wróciłam bo efekty naprawdę widać.

Załączniki

• 1416408659674.jpg
    1416408659674.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 151
reklama
Do góry