reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Majowe Mamy

reklama
Uprzejmie donoszę, że po dzisiejszym ważeniu - 1kg od zeszłego tygodnia, co razem od początku stosowania diety wychodzi -2,3kg w dół:-)

Drogie Zadbane Majoweczki,
nie wiem gdzie wiec chyba tu napisze.
Pytanie,czy po ciazach cos sie dzieje z Waszymi organizmami?W sensie macie jakies nowe rewelacje np.zoladkowe/sercowe itp...?Inne problemy?Kobietki po cc,jak Wasz blizny?
Przepraszam,ze sie tak dziwnie spytalam,ale ja mam po prostu mega problemy zoladkowe,cos czego nigdy w zyciu nie mialam i na co nie narzekalam,a do tego (mysle ze to polaczone wlasnie z usciskaniem przez zoladek,przepony stad problem "sercowy") mam kolatania serca,ktore wyszly lecac samolotem,ale ktore mialam juz wczesniej pare razy.Dzis ide do lekarza,ale jakos sie tak zastanawiam,czy to z powodu wycienczenia organizmu w czasie ciazy(nie wiem jak to inaczej nazwac-zmiany hormonalne?!?).A jezeli chodzi o ciecie po cc,to blizne mam podwojna i wieksza,bo to 2 cc bylo,ale jakos tak mnie dziwi ze teraz po przeszlo 4msc tak mnie boli przy dotyku ta blizna,choc moze nie boli tak bardzo-bardzo,ale po prostu przeszkadza(czucie mi na cieciu wrocilo w 90%).

Fiore u mnie bez żadnych nowości. Nic mi nie dolega tylko czasem troszkę się w głowie kręci ale reszta ok. Z blizną po cc też problemów nie ma- nie boli, nie ciągnie, czasem tylko lekko swędzi ale to akurat normalne.

Ty się lepiej przyznaj ile masz naprawdę lat, bo bardzo nieletnio na ostatnim zdjęciu wyglądasz ;-):-D

Dusia gratki! :)

Ja miałam linię w ciąży lekko widoczną, aktualnie już mi zniknęła. Co do pępka - strasznie duży jest, ale mnie jeszcze się skóra z brzucha nie wchłonęła do końca, więc pewnie dlatego.

Fiore - u mnie z żołądkiem ok, czasami tylko lekko osłabiona jestem i częściej głowa mnie boli niż przed ciążą, ale to pewnie przez anemię, którą miałam... swoją drogą wstyd przyznać, ale nie zrobiłam kontrolnej morfologii :( ja jestem po porodzie naturalnym, ale mam jeszcze lekkie dolegliwości tam, związane z szyciem... Zdarza się, że bolą mnie mięśnie np. przy sikaniu... zdarza się też (proszę się nie śmiać)... ból łechtaczki :( ale on podobno aż do pół roku po porodzie może się utrzymywać...

reklama
Do góry