reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Majowe Mamy

reklama
ja tez juz wchodze w swoje spodnie :-) co prawda 7 kg do wagi sprzed ciazy ale to głównie nogi brzuszek juz mam całkiem całkiem :-) a zniknoł wam juz ten pasek z brzucha dziewczyny ? bo mój blednie ale wciaz jeszcze jest :-(

mam jeszcze ten pasek i nie zauwazylam zeby bladl, najbardziej to wkurza mnie moj pepek, jest w srodku czarny a nigdy taki nie byl :) jeszcze nie doszedl do siebie hehe

reklama
ja mam też jeszcze dziwny pępek tak duży mi się wydaje mam nadzieje że wkrótce wróci do normy noi ten pasek mi zejdzie bo dziś na plazy tak nie ciekawie z taką krechą biegać :-(( dusia gratulacje trzymam kciuki

Do góry