reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Majowe Mamy

reklama
Dusia dziękuje bardzo za dietę:)
ja kiełki kupowałam w sklepie simply (kraków)
chciałam Wam dziewczyny polecić strone internetową fitappy.pl na której znalazalam fajne ćwiczenia, jest też specjlany zestaw dla kobiet , które rodziły i chca zrzucić zbędne kg. Ja zaczełąm ćwiczyć 2 tyg temu. Nakgorzej jest u mnie z dietą bo wszytsko mnie kusi:-( i lubie podjadac zwłaszcza "mace".
Z kondycją jest u mnie bardzo ciężko, rodziłam 2.5 miesiące temu i chce ztrzucić 5 kg

a ja wczoraj z ciekawosci chcialam sprawdzic ile "brakuje" mi do ulubionych dzinsow i co sie okazalo? sa w sam raz :) nic mnie nie cisnie i spokojnie wytrzymalam wczoraj w nich caly dzien :) takie rurki obcisle, rozmiar 38. szczerze mowiac to myslalam ze juz nigdy w zyciu ich nie zaloze a tu taka niespodzianka :) a to wszystko dlatego ze przestalam jesc kolacje o 22 :) i waga znowu poszla w dol i to sporo w krotkim czasie

She gratulacje:tak::-)
Ja w swoje jeansy tez juz wchodze:tak:i nawet nie jest zle...jeszcze brzuch nie ten ale sie zapinaja normalnie:-DDzis przymierzyłam obcisłą sukienke przed kolano bo nie chce mi sie nic kupować na chrzest i okazało sie że nie ma tragedii:tak:wiec wydatek mam z glowy...żeby boczki zatuszować sa dwie opcje : na chłodny dzień marynarka, na ciepły narzutka z krotkim rekawem i bedzie git;-)

reklama
Do góry