reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Agi...no to ładnie sobie pospałaś. :)
Wiesz zanim do końca przeczytałam twoją wiadomość rzuciło mi się w oczy II i myślałam, że właśnie nam oznajmiasz, że jesteś w ciąży...dopiero jak doczytałam do końca to się zorientowałam, że jednak jeszcze nie tym razem.

Pozdrawiam cieplutko :)

reklama
Cześć kochaniutkie. Dla wszyskich buziaczki  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
U mnie zdecydowanie lepiej, załamka po nieudanym zafasolkowaniu mineła i jestem dziwnie spokojna. Odpuściłam, co ma byc to będzie. Widzę, że nasze grono regularnie się rozrasta i bardzo mnie to cieszy. Jutro wyjeżdżamy z mężusiem w góry i nie ukrywam, że będę chciała tam troszkę "nabroić"  ;D >:D. Relaks, inny klimat, mam nadzieję, że to pomoże. :p Oczywiście z niecierpliwością czekam na wieści od Was o pozytywnych teścikach. Któraś z nas musi w końcu "zaskoczyć"  ;D.
Zyczę wszystkim owocnego weekendu!!!! ;) ;) ;) ;)

Marcia zmiana klimatu i ogolnie relaks powinien wplynac fasolkopednie ;) Agnezzz jeszcze za wczesnie nawet na test u mnie ale jak pislama nizej to juz chcialabym testowac i miec wszystko czarno na bialym . :)

mnie tak sie udzieliło..ze narobiłam tyyyyyyle pierogów, ze obkarmiłam całą rodzinę i jeszcze mnóstwo zostało..Sama już pękam (a nie przepadam za nimi ;D)..Czegoz to sie nie zrobi dla ..chociażby-ideii :p(spale na tenisie jutro..-mam nadzieję:)...a meżuś to sie ucieszy- bo to akurat jego przysmak..:) ;)i winko też mam:)(to dla mnie:):):)
Pozdrawiam wszystkie..Tymczasem-miłego weekendu majowego;)!

Dorka wiesz co !!! Zamiast nas tutaj poczęstować... to Ty się sama objadasz ;) ;) ;)
No ja już wszystko porobiłam co miałam porobić ;D Zostało tylko na jutro upieczenie czegoś pyszniuteńkiego ;D Yami ;D Tylko że jeszcze nie wiem co ?? Mąż napewno mi (pierwszy ;D ) podsunie jakiś pomysł, napewno taki który JEMU obpowiadać będzie najbardziej ;D
Jestem taka zajechana że nawet gadać mi się nie chce :p ale jednocześnie jestem happy :) Już się świetnie (co najmniej) czuję :) tzn. brak wcześniej opisywanych objawów ;D juuuuuuuupi ;D
To jak zaciążyła któraś z Was dziewczyny ??
Bo ja to chyba poczekam do następnego cyklu ;D no taka mała przerwa ponoć dobra jest :) nie wiem czy to prawda??
W sumie to najlepiej byłoby poczekać tak np. do sierpnia :D hmmm.... może nam się uda wyjechać w odkładaną już hoho podróż Pooooooooooooślubną ;D Mmmm ale by było super zafasolkować np. w Grecji ;D jak nas będzie w tym roku na nią stać :p bo na Egipt to napewno nie :( Buuu...

reklama
Helo 'Makowe Panienki ' ja tez chcialaby żeby ktos z naszego gronka napisal HURA TEST POZYTYWNY SA DWIE KRESECZKI ,pożyjemy zobaczymy -milego wypoczynku w ten dluższy wekend.CALUSKI 8) ;D :laugh: :) :p

Do góry