reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

Oj Kasienko niedobrze...Nie przemeczj sie...Dzidzia wymaga poswiecen i cierpliwosci wiec zdrowko najwazniejsze.. dbaj o siebie i glowa do gory...Ja w tym miesiacu wcale nie mialam owulacji..;-(( .. Ale co tam, trzymamay sie razem...Bedziemy najwyzej lutowymi albo marcowymi mamusiami.. wiosna to dobry miesiac na narodziny dzidziusia- cieplo i pieknie..A ja wcale nie musze miec malego koziorozca..;-) Byle by zdrowe bylo moje cudenko...

Margolis jak tam twoje testowanie - cos przegapilam czy jeszcze nie testowalas??? trzymam kciuki!!!!

reklama
DZIEWCZYNKI!!!!
Rybko, Idalko, tirmisu, Oliwko, Dorko, Lana, Agnezzz, Basiu, Izabelko, Margolis I pozaostale dziewczynki
CZY KTOREJS SIE W KONCU UDALO ZAFASOLKOWAC???!!!
Moze cos przegapilam ?? Jestesmy tu juz tyle czasu chcialabym komus pogratulowac...????

pozdrawiam...

Hej :) witam z ranka. Co do mnie ro raczej musicie poczekać. Nie sądzę abym została w styczniu mamusią. Ale kto wie.... Ale jak reszta? czekam z niecierpliwością.
Lalafu witam u nas:)

Dziewczyny, nie smucimy się ...na raz dwa trzy wszystkie się uśmiechamy szeroko...

Raz....

Dwa...

Trzy....

;D ;D ;D ;D ;D

Hello

no na mnie poczekać to na pewno będziecie musiały sporo...ze staraniami muszę czekać do listopada....ale co tam...myślę, że wytrzymam. Tym bardziej że na głowie mam teraz remonty i w domu i na dodatek również w pracy :)

Czekam jednak na wieści od was i wam kibicuję :D

Witajcie..Zerknęłam do Was..z poranną kawką:)
Na mnie niestety :(tez musicie poczekac..Plany się zmieniły nam w ciągu jednego miesiaca..no i.....a mogłoby już byc..achhh
Ja tak w duchu liczę, zę najpóźniej zafasolkuję w paxdzierniku..o ile znowu coś i cos...nie wyskoczy!Już mnie to wkurza, ze zawsze jest "cos" ..a chciałam zawsze ur..w miesiacach styczen-maj...no cóż.. :mad:!
Moze plany znowu sie pozmieniają ;D

Ja mam dziś swietny humorek! ;D ;D ;D ;D ;D ;D :p..Przesylam Wam pozytywną energie ;D ;D ;D :D :D :laugh:
Miłego dnia!
..ale mnie energia rozrywa..Nawet w ksiazki dziś zajrzałam ;)
Big KISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

reklama
Hej wstd sie przyznac ale dopiero wstalam (pan z gazowni mnie obudzil hiihihih)ale na usprawiedliwienie moge dodac ze mialm przerwe w snie od .4.39.do 7 . Jak strasznie chcialabym aby czas lekko przyspieszyl   bo ciekawa jestem jak wyjda nasze tesciki mam nadzieje ze II. Trzymjacie sie cieplo dziewuszkie  :)

Do góry