reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zaczynam starania...

Agi...no to ładnie sobie pospałaś. :)
Wiesz zanim do końca przeczytałam twoją wiadomość rzuciło mi się w oczy II i myślałam, że właśnie nam oznajmiasz, że jesteś w ciąży...dopiero jak doczytałam do końca to się zorientowałam, że jednak jeszcze nie tym razem.

Pozdrawiam cieplutko :)

reklama
Cześć kochaniutkie. Dla wszyskich buziaczki  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
U mnie zdecydowanie lepiej, załamka po nieudanym zafasolkowaniu mineła i jestem dziwnie spokojna. Odpuściłam, co ma byc to będzie. Widzę, że nasze grono regularnie się rozrasta i bardzo mnie to cieszy. Jutro wyjeżdżamy z mężusiem w góry i nie ukrywam, że będę chciała tam troszkę "nabroić"  ;D >:D. Relaks, inny klimat, mam nadzieję, że to pomoże. :p Oczywiście z niecierpliwością czekam na wieści od Was o pozytywnych teścikach. Któraś z nas musi w końcu "zaskoczyć"  ;D.
Zyczę wszystkim owocnego weekendu!!!! ;) ;) ;) ;)

Marcia zmiana klimatu i ogolnie relaks powinien wplynac fasolkopednie ;) Agnezzz jeszcze za wczesnie nawet na test u mnie ale jak pislama nizej to juz chcialabym testowac i miec wszystko czarno na bialym . :)

mnie tak sie udzieliło..ze narobiłam tyyyyyyle pierogów, ze obkarmiłam całą rodzinę i jeszcze mnóstwo zostało..Sama już pękam (a nie przepadam za nimi ;D)..Czegoz to sie nie zrobi dla ..chociażby-ideii :p(spale na tenisie jutro..-mam nadzieję:)...a meżuś to sie ucieszy- bo to akurat jego przysmak..:) ;)i winko też mam:)(to dla mnie:):):)
Pozdrawiam wszystkie..Tymczasem-miłego weekendu majowego;)!

Dorka wiesz co !!! Zamiast nas tutaj poczęstować... to Ty się sama objadasz ;) ;) ;)
No ja już wszystko porobiłam co miałam porobić ;D Zostało tylko na jutro upieczenie czegoś pyszniuteńkiego ;D Yami ;D Tylko że jeszcze nie wiem co ?? Mąż napewno mi (pierwszy ;D ) podsunie jakiś pomysł, napewno taki który JEMU obpowiadać będzie najbardziej ;D
Jestem taka zajechana że nawet gadać mi się nie chce :p ale jednocześnie jestem happy :) Już się świetnie (co najmniej) czuję :) tzn. brak wcześniej opisywanych objawów ;D juuuuuuuupi ;D
To jak zaciążyła któraś z Was dziewczyny ??
Bo ja to chyba poczekam do następnego cyklu ;D no taka mała przerwa ponoć dobra jest :) nie wiem czy to prawda??
W sumie to najlepiej byłoby poczekać tak np. do sierpnia :D hmmm.... może nam się uda wyjechać w odkładaną już hoho podróż Pooooooooooooślubną ;D Mmmm ale by było super zafasolkować np. w Grecji ;D jak nas będzie w tym roku na nią stać :p bo na Egipt to napewno nie :( Buuu...

reklama
Helo 'Makowe Panienki ' ja tez chcialaby żeby ktos z naszego gronka napisal HURA TEST POZYTYWNY SA DWIE KRESECZKI ,pożyjemy zobaczymy -milego wypoczynku w ten dluższy wekend.CALUSKI 8) ;D :laugh: :) :p

Do góry