reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

Niestety Nie ja! Znowu paskudna jedna krecha!!!!! :( Dół mam choć małe były moje nadzieje. Pozdrowienia dla wszystkich! Kasieńka dbaj o siebie!

reklama
Margolis-tak mi przykro ,że Ci się nie udało ,ale nie zamartwiaj się zobaczysz napewno "fasolunia" u Ciebie zawita-trzymam za to mocno piąstki :D :-*

Dodka-Egipt b. staniał..a co do planów robienia Dzidziusoia zagranica..My sobie pojechalismy włąsnie do Egiptu..1,5 r po ślubie..z "nastawieniem"..działamy..robimy..Dzidziusia:):)..Tam nam sie wszytsko odwidziało..napawaliśmy sie pięknymi widokami..codziennymi imprezami do rana..i te upaly -....no i tak nam zostalo..najpierw musimy pozwiedzac..zobaczyć..poźniej Dzidzius:)..az do teraz..czyli po kolejnym 1,5 r..znowu naszło nas-PRAGNiEMY :D..ale teraz znowu są plany wakacyjne-(wymuszone przez prace)..itd....aale wierzę, ze w koncu nam sie w głowach pouklada..bardziej zapragniemy i juz nic nam planów nie pokrzyżuje..Przeciez całe życie nie będę zaglądała do cudzych wózeczków..i niańczyła nieswoje dzieci ;D
Pozdrwaiam!

ok..zmykam juz do meza..
Każdy w "swoim"pokoju..Ja (oczywiscie )tu:)..maz(oczywiscie) z piotem w reku..przed TV ;D..czas wyjsc-przewietrzyc sie;)!
Pozdrwaiam Was!Kisssssssssssssss

Witam wszystkie :) jest super, po robocie-ale nie tej co myślicie hihi; i zaczął się weekend. Cool! Też jedziemy sobie albo nad jeziorko, albo nad morze jeszcze nie zdecydowaliśmy. Zdecydowałam tak sie nie ekscytować "zachodzeniem" i ja wy potraktować to lzej. Zobaczymy jak długo. Pewnie pod koniec cyklu juz nie będę taka spokojna... ale póki co. ;D
Pozdrawiam wszystkie-Margolis-główka do góry!!!!!

Ja zaczynam dochodzić do wniosku,że nie można zaplanować wszystkiego-chociaż przez moje 25 lat zycia z regóły tak było. Wszystko ostatnio staje na głowie... praca, kupno domu, o dzidzi nie wspomnę, bo to nie na zawołanie. Mam nadzieję, że zacznie się nam układać, bo nie lubię "bałaganu", ale życie "uporządkowane". Pozdrawiam bawcie sie dobrze

[b]dziewczynki..

Co ja mam myslec???? Mam cylke ok35 dniowe. w tym cylku jak pisalam owulacji nie bylo... Robilam testy owulacyjne od 16-22dc i nic...;-(..wiec odpuscilam i w 22dc zaczelam brac progesteron- Luteinke. Tempka caly czas na tym samym poziomie 36.4-36.6. Ale dzisiaj (w 26 dc !!!) mialam 37.2 i poniewaz mialam kilka zapasowych testow owulacyjnych zrobilam jeden i wyszedl pozytywny..Na dodatek kluje mnie jajnik. Czy to mozliwe ze dopiero teraz mam owulacje??????????? A co z progesteronem? Oczywiscie po nim tempka mogla wzrosna c ale ten test daje mi do myslenia.. co wy na to?[/b]

No to nie pocieszyłaśDoreczko ;) No ja wiem że nie można zaplanować dzidziusia :( Przynajmniej w naszym przypadku... do tej pory nam się nie udało "go" zaplanować więc dlaczego teraz miałoby się udać ??? Ale nie wiem sama dlaczego, dzięki temu że myślę "pomyślimy o dzidziusiu np. w sierpniu" to jakoś mi tak lżej na duszy... tak jakbym "nie przejmowała" się tym że jak teraz się nie uda to uda się kolejnym razem :) dziwnie mi się porobiło... co poradzić ??? Eh... cmokaski dziewczyny :-*

Majeczka nie trac czasu i wykozystaj Swojego mena  ;) co do progesteronu nie umiem ci odpowiedziec sama zadalam  pytanie n a innym forum co moze spowodowac branie luteiny przed owul. ale nie uzyskalam odpowiedzi . Margolis pisalam juz w innym watku o tym ze na test sikany mogl jeszcze nie wyjsc !!! wg. suwaczka masz jeszcze 5 dni do testowania a wiec nic straconego uszy do gory  :)

reklama
Majeczka luteina mogla zafałszowac wynik szczególnie jeśli bralas na noc a test robilas z nocnego sikiu , trzeba bylo powturzyć po 2 godz.Choć bardzo , bardzo życzę Tobie żeby to byla piekna ow. z której bedzie FASOLUNIA.Pamietaj ,że obliczanie swoja drogą a natura swoją -myslę że to mogła byc ow.Trzymam kciuki zAS

Do góry