reklama
Dodka-Egipt b. staniał..a co do planów robienia Dzidziusoia zagranica..My sobie pojechalismy włąsnie do Egiptu..1,5 r po ślubie..z "nastawieniem"..działamy..robimy..Dzidziusia..Tam nam sie wszytsko odwidziało..napawaliśmy sie pięknymi widokami..codziennymi imprezami do rana..i te upaly -....no i tak nam zostalo..najpierw musimy pozwiedzac..zobaczyć..poźniej Dzidzius..az do teraz..czyli po kolejnym 1,5 r..znowu naszło nas-PRAGNiEMY ..ale teraz znowu są plany wakacyjne-(wymuszone przez prace)..itd....aale wierzę, ze w koncu nam sie w głowach pouklada..bardziej zapragniemy i juz nic nam planów nie pokrzyżuje..Przeciez całe życie nie będę zaglądała do cudzych wózeczków..i niańczyła nieswoje dzieci ;D
Pozdrwaiam!
Pozdrwaiam!
Izabelka
Oski i Wercia
Witam wszystkie jest super, po robocie-ale nie tej co myślicie hihi; i zaczął się weekend. Cool! Też jedziemy sobie albo nad jeziorko, albo nad morze jeszcze nie zdecydowaliśmy. Zdecydowałam tak sie nie ekscytować "zachodzeniem" i ja wy potraktować to lzej. Zobaczymy jak długo. Pewnie pod koniec cyklu juz nie będę taka spokojna... ale póki co. ;D
Pozdrawiam wszystkie-Margolis-główka do góry!!!!!
Pozdrawiam wszystkie-Margolis-główka do góry!!!!!
Izabelka
Oski i Wercia
Ja zaczynam dochodzić do wniosku,że nie można zaplanować wszystkiego-chociaż przez moje 25 lat zycia z regóły tak było. Wszystko ostatnio staje na głowie... praca, kupno domu, o dzidzi nie wspomnę, bo to nie na zawołanie. Mam nadzieję, że zacznie się nam układać, bo nie lubię "bałaganu", ale życie "uporządkowane". Pozdrawiam bawcie sie dobrze
Majeczka
30-tki , przyszłe mamusie
[b]dziewczynki..
Co ja mam myslec???? Mam cylke ok35 dniowe. w tym cylku jak pisalam owulacji nie bylo... Robilam testy owulacyjne od 16-22dc i nic...;-(..wiec odpuscilam i w 22dc zaczelam brac progesteron- Luteinke. Tempka caly czas na tym samym poziomie 36.4-36.6. Ale dzisiaj (w 26 dc !!!) mialam 37.2 i poniewaz mialam kilka zapasowych testow owulacyjnych zrobilam jeden i wyszedl pozytywny..Na dodatek kluje mnie jajnik. Czy to mozliwe ze dopiero teraz mam owulacje??????????? A co z progesteronem? Oczywiscie po nim tempka mogla wzrosna c ale ten test daje mi do myslenia.. co wy na to?[/b]
Co ja mam myslec???? Mam cylke ok35 dniowe. w tym cylku jak pisalam owulacji nie bylo... Robilam testy owulacyjne od 16-22dc i nic...;-(..wiec odpuscilam i w 22dc zaczelam brac progesteron- Luteinke. Tempka caly czas na tym samym poziomie 36.4-36.6. Ale dzisiaj (w 26 dc !!!) mialam 37.2 i poniewaz mialam kilka zapasowych testow owulacyjnych zrobilam jeden i wyszedl pozytywny..Na dodatek kluje mnie jajnik. Czy to mozliwe ze dopiero teraz mam owulacje??????????? A co z progesteronem? Oczywiscie po nim tempka mogla wzrosna c ale ten test daje mi do myslenia.. co wy na to?[/b]
Vitall - Doda
Fanka BB :)
No to nie pocieszyłaśDoreczko No ja wiem że nie można zaplanować dzidziusia Przynajmniej w naszym przypadku... do tej pory nam się nie udało "go" zaplanować więc dlaczego teraz miałoby się udać ??? Ale nie wiem sama dlaczego, dzięki temu że myślę "pomyślimy o dzidziusiu np. w sierpniu" to jakoś mi tak lżej na duszy... tak jakbym "nie przejmowała" się tym że jak teraz się nie uda to uda się kolejnym razem dziwnie mi się porobiło... co poradzić ??? Eh... cmokaski dziewczyny :-*
Majeczka nie trac czasu i wykozystaj Swojego mena co do progesteronu nie umiem ci odpowiedziec sama zadalam pytanie n a innym forum co moze spowodowac branie luteiny przed owul. ale nie uzyskalam odpowiedzi . Margolis pisalam juz w innym watku o tym ze na test sikany mogl jeszcze nie wyjsc !!! wg. suwaczka masz jeszcze 5 dni do testowania a wiec nic straconego uszy do gory
reklama
Majeczka luteina mogla zafałszowac wynik szczególnie jeśli bralas na noc a test robilas z nocnego sikiu , trzeba bylo powturzyć po 2 godz.Choć bardzo , bardzo życzę Tobie żeby to byla piekna ow. z której bedzie FASOLUNIA.Pamietaj ,że obliczanie swoja drogą a natura swoją -myslę że to mogła byc ow.Trzymam kciuki zAS