reklama
A
Agnezzz
Gość
Dziewczyny, ściskam za Was mocno kciuki
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Hej dziewczyny! Jak miło wiedzieć, że można się tu wyżalić. Taka już jestem tym wszystkim umęczona! Już mi sięnawet nie chce kupować testu, ale i tak przez to, że mam brać Luteinęto chba w tym miesiącu zrobię badanie krwi! Oby przyniosło lepszy wynik. Obyśmy wszystkie zmieniły wątek na styczniowe mamusie !
Kasia178
Fanka BB :)
cześć moje bratnie dusze
Margolis, przecież miałyśmy spotkać się na styczniowym wątku, nie? tak sobie obiecałyśmy więc co się dziwimy, że to jeszcze nie teraz jesteśmy zafasolkowane? Głowa do góry, będzie ok
Droga Oliwko :laugh: , jak sądzę na testowanie w Twoim przypadku jeszcze było za wcześnie a poza tym testy z apteki są dużo pewniejsze, tak więc daj sobie jeszcze parę dni i dopiero zatestuj. Trzymam kciuki na wszelki wypadek, a jeśli Ci się nie uda to zapraszamy z Margolis na wątek styczniowy (obyśmy się tam znalazły...)
Izabelko- my wszystkie bardzo chciałybyśmy być już mamusiami...
dziewczyny, pozdrawiam gorąco
Margolis, przecież miałyśmy spotkać się na styczniowym wątku, nie? tak sobie obiecałyśmy więc co się dziwimy, że to jeszcze nie teraz jesteśmy zafasolkowane? Głowa do góry, będzie ok
Droga Oliwko :laugh: , jak sądzę na testowanie w Twoim przypadku jeszcze było za wcześnie a poza tym testy z apteki są dużo pewniejsze, tak więc daj sobie jeszcze parę dni i dopiero zatestuj. Trzymam kciuki na wszelki wypadek, a jeśli Ci się nie uda to zapraszamy z Margolis na wątek styczniowy (obyśmy się tam znalazły...)
Izabelko- my wszystkie bardzo chciałybyśmy być już mamusiami...
dziewczyny, pozdrawiam gorąco
Majeczka
30-tki , przyszłe mamusie
witajcie dziewczynki...
Znowu mi smutno...nie wiem co myslec...niby dostalam ta miesiaczke ale byla taka dziwna ze sie az boje...1-2 dni ledwo ledwo a potem 2-3 krople przez kolejne dni i nic..Czy to PCOS? Bo przy endometriozie to chyba@ sa bardzo obfite...;-( Noi te okropne mdlosci i piersi nabrzmiale i bolace...Dopiero skonczyal sie ta dziwaczna @ a piersi bola tak ze w nocy sie budze..I to juz nie jest autosugestia ciaza...Bo jestem po @.. Czy to znowu ta parszywa prolaktyna sie odzywa ktora dopiero co udalo mi sie zbic???Jak mam myslec pozytywnie o owulacji za ok 2 tyg skoro piersi puchna , mdlosi mecza i brzuch boli..;-(((
co mam myslec????
mam nadzieje ze wam sie uda...
Znowu mi smutno...nie wiem co myslec...niby dostalam ta miesiaczke ale byla taka dziwna ze sie az boje...1-2 dni ledwo ledwo a potem 2-3 krople przez kolejne dni i nic..Czy to PCOS? Bo przy endometriozie to chyba@ sa bardzo obfite...;-( Noi te okropne mdlosci i piersi nabrzmiale i bolace...Dopiero skonczyal sie ta dziwaczna @ a piersi bola tak ze w nocy sie budze..I to juz nie jest autosugestia ciaza...Bo jestem po @.. Czy to znowu ta parszywa prolaktyna sie odzywa ktora dopiero co udalo mi sie zbic???Jak mam myslec pozytywnie o owulacji za ok 2 tyg skoro piersi puchna , mdlosi mecza i brzuch boli..;-(((
co mam myslec????
mam nadzieje ze wam sie uda...
LANA
Fanka BB :)
Majeczka nie martw się -wiem ,że jest Ci ciężko i jesteś zmęczona tym wszystkim,ale nie poddawaj się będzie dobrze-musi być.A co do tych Twoich objawów to faktycznie jakieś dziwne,nie wiem jak to jest gdy bierze się takie leki,które bierzesz ale nie raz takie objawy i skąpa @jest też objawem ciąży.Nie chcę Ci robić złudnych nadzieji,ale tak słyszałam.Trzymaj się cieplutko i bądż dzielna i pełna radości .
reklama
Drogie memu sercu koleżanki,zrobiłam test z apteki i nic a wieczorkiem rozbolał mnie brzus i śluzik podbarwiony czerwiią, to chyba@ Margolis luteinę mam brać po @ czy od początku cyklu, bo mi sporo jej zostało a do dziuropaczki pujdę za 2tyg. dopiero.Ależ jestem zła , lecz nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło WITAMY W KLUBIE STYCZNIOWYCH MAMUSIEK-to tak dla osłod : : : : : ;D OLIWKA