reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

IZABELKO napewno na obiawy jeszcze czas ,a który to dc ?Moja kumpelka doświadczona mamusia nic i nic mówi a tu za dwa tygodnie okazało się że to już 7-tydzień .Sama widzisz co baba to inaczej. pa :D :D :D :D :D

reklama
Dziś mój 29dc. I dalej nic. Radzę Ci kupić testy w aptece, bo na Allegro mogą być trefne...pozdrowionka i miłego dnia :D

Hej dziewczyny! Jak miło wiedzieć, że można się tu wyżalić. Taka już jestem tym wszystkim umęczona! Już mi sięnawet nie chce kupować testu, ale i tak przez to, że mam brać Luteinęto chba w tym miesiącu zrobię badanie krwi! Oby przyniosło lepszy wynik. Obyśmy wszystkie zmieniły wątek na styczniowe mamusie ! ;)

cześć moje bratnie dusze ;)

Margolis, przecież miałyśmy spotkać się na styczniowym wątku, nie? tak sobie obiecałyśmy więc co się dziwimy, że to jeszcze nie teraz jesteśmy zafasolkowane? ;) Głowa do góry, będzie ok :)
Droga Oliwko :laugh: , jak sądzę na testowanie w Twoim przypadku jeszcze było za wcześnie a poza tym testy z apteki są dużo pewniejsze, tak więc daj sobie jeszcze parę dni i dopiero zatestuj. Trzymam kciuki na wszelki wypadek, a jeśli Ci się nie uda to zapraszamy z Margolis na wątek styczniowy ;) (obyśmy się tam znalazły...)
Izabelko- my wszystkie bardzo chciałybyśmy być już mamusiami...
dziewczyny, pozdrawiam gorąco :)

witajcie dziewczynki...

Znowu mi smutno...nie wiem co myslec...niby dostalam ta miesiaczke ale byla taka dziwna ze sie az boje...1-2 dni ledwo ledwo a potem 2-3 krople przez kolejne dni i nic..Czy to PCOS? Bo przy endometriozie to chyba@ sa bardzo obfite...;-( Noi te okropne mdlosci i piersi nabrzmiale i bolace...Dopiero skonczyal sie ta dziwaczna @ a piersi bola tak ze w nocy sie budze..I to juz nie jest autosugestia ciaza...Bo jestem po @.. Czy to znowu ta parszywa prolaktyna sie odzywa ktora dopiero co udalo mi sie zbic???Jak mam myslec pozytywnie o owulacji za ok 2 tyg skoro piersi puchna , mdlosi mecza i brzuch boli..;-(((

co mam myslec????
mam nadzieje ze wam sie uda...

Majeczka, Skarbie, głowa do góry. myślami i sercem jestem z Tobą. Nie martw się, pozytywne myślenie jest bardzo ważne. będzie dobrze :)
Ściskam Cię mocno :)

Majeczka nie martw się -wiem ,że jest Ci ciężko i jesteś zmęczona tym wszystkim,ale nie poddawaj się będzie dobrze-musi być.A co do tych Twoich objawów to faktycznie jakieś dziwne,nie wiem jak to jest gdy bierze się takie leki,które bierzesz ale nie raz takie objawy i skąpa @jest też objawem ciąży.Nie chcę Ci robić złudnych nadzieji,ale tak słyszałam.Trzymaj się cieplutko i bądż dzielna i pełna radości . :D

reklama
Drogie memu sercu koleżanki,zrobiłam test z apteki i nic a wieczorkiem rozbolał mnie brzus i śluzik podbarwiony czerwiią, to chyba@ :mad: :mad:Margolis luteinę mam brać po @ czy od początku cyklu, bo mi sporo jej zostało a do dziuropaczki pujdę za 2tyg. dopiero.Ależ jestem zła , lecz nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło WITAMY W KLUBIE STYCZNIOWYCH MAMUSIEK-to tak dla osłod ::) ::) ::) ::) ::) ;D OLIWKA

Do góry