reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Witaj RYBKA-widzę ,że też dołączyłaś do kwietniówek,to fajnie będzie nam tu rażniej.Z tym bólem  w czasie owulacji to u mnie tez wystepujei raz boli podbrzusze a raz jajniki,ale nie jest to zbyt silny ból.Jeśli Cię tak nasówa to zapytaj się ginekologa-ja tam pytam o wszystko.Życzę owocnej "nocnej pracy"hi hi hi. ;D

reklama
OLIWKO!!!! Masz rację z tymi bocianami!!!! Mój mąż wrócił dzisiaj do domu i powiedział: "Kochanie, widziałam latające dwa bociany!!!!!!" Ale będzie dzieci ze stycznia 2006 ;D ;D ;D A tak w ogóle to dzidzie z początku nowego roku będą miały mniej problemów w szkole niż dzieci z grudnia i będą szybciej jeździć na spacery, szybciej się ciepło zrobi itp. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło... Choć szkoda i smutno trochę :(
Tylko drogie koleżanki, pamiętajcie, że same bociany Dzidzi nie załatwią ;) Trzeba się jeszcze wziąć za męża ::) Ja podjęłam decyzję, że zawieszamy starania na dwa miesiące, ale teraz kiedy @ się kończy zaczynam się łamać i zastanawiam się czy nie wziąć się za tego mojego mężczyznę ::)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie starające się

Kasia 178-cieszę się ,że się nie poddajesz.Tak trzymaj.Tobie również życzę owocnych igraszek z małzonkiem hi hi ;D Ja tylko czekam aż mi się skończy @ i też zabieram się do dzieła!!!BĘDZIE DOBRZE DZIEWUSZKI ZOBACZYCIE-MUSI BYĆ ;D

Dziewuszki napewno bedzie dobrze bo nie ma innego wyjscia  :laugh: och niech @ sie juz konczy bo jz nie moge doczekac  prob hihihih

Dzięki Lana :)
Dziewczyny, hehe, my chyba powinnyśmy założyć wątek "W oczekiwaniu aż się skończy @" ;D
Musi być dobrze, fajnie, że się tak wspieramy.
Pozdrawiam :)

Agi - dlaczego bierzesz castagnus ,a luteine w 2 pol. cyklu .Ja biore zaraz po@ ,czy każdy gin. wie co innego .Choć jedna na owulacje a druga na podtrzymanie!A tak wogóle to cieszę się że są tu nowe mordki :D :D :D :D :D

Hej, Oliwka luteinke biore od 21 dc przez 5 dni ale jesli zafasolkuje to mam brac tak dlugo jak gin mi bedzie kazal a castagnus biore sam z siebie aby wszystko sie wyregulowalo

ja też nowa mordka  ;D

starajaca sie od kolejnego nowego cyklu :)

ja biore duphaston od 16-25 dnia cyklu i 1/2 bromergonu na obniżenie prolaktyny no i może w końcu...

a z tym bolącym jajnikiem to u mnie zazwyczaj boli z prawej a żadko z lewej

Jakobinka witamy serdecznie-fajnie ,że nasze grono się powiększa .Będzie nam tu rażniej i weselej. ;D

reklama
Hej:)Ja Wam z boku również kibicuję:)!!!!!!!qurcze chcialabym usłyszec w koncu to..jestem:)Lana! Cały czas kibicuje Ci..Wszystkim Wam!Potem będę podpytywała..co i jak "bardziej doswiadczonych "mam:)-kumpelek, 'niedoszłych grudniówek":)he..

Ja też mam kłucia z prawej stroy..b.b.rzadko z lewej....

Pozdrawiam..kiski dla Wszystkich!:)

Do góry