reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

ale wraiatka jestem..tu placzę..bez wiekszych powodów..tu zaraz sie cieszę z dziecka, które nawet nie zostało poczęte...coś chyba ze mna nie halo................ ;)

reklama
Dorka, to chyba normalne :) Ja też się ogromnie cieszę z dzidziusia, którego jeszczse nie poczęliśmy  ;D
Cieszę się, że taką dobrą zabawę Ci zrobiłam tym kalkulatorkiem ;D ;)
No i do zobaczenia wkrótce na nowym wątku KWIETNIOWYCH MAM!!!!
Powodzenia w staraniach! Całuski  :-*

Bardzo dziekuję Ines-Tobie ..Wam..również życzę tego by marzenie sie spełniło:)..i do zobaczenia w wątku kwietniówek:) ;)
Buźka!

Hihi kwiecień też fajny :laugh: Ale fajnie tak sobie poplanować, pomarzyć ;) Mi na kalkulatorku wyszło jak poczęcie w lipcu to 1.05.2006 a jak w sierpniu to 30.05.2006 Dla mnie bomba !!!!! Mój mężuś ma urodziny 30.05 :laugh: ale miałby fajny prezent ;D

Ilinka ..ale zbieg okoliczności..moje znowu jak pisałam poczete w sierpniu or by sie w ur mojego meża:):):):):)..no tak było u mnie w domku..ze mama tacie taki prezent zrobiła.."w postaci -córki-mojej siostry:)

ilinka -wiec działamy!-szykujmy ten nasz prezencik:)
viwiane -czy dobrze zrozumialam-Tój luby czyta posty Twoje????

reklama
No wiesz-jak siedze i niego na kolanach :)

Ilinka-jakby moja fasolka jednak się ostała-gdyby nie była słabiutka, to miałabym termin na 14 lutego a ja mam urodziny 28 luty :)

A, że już sama siedze przy komputerku, to moge napisać, że mam strasznego doła, ale jak narazie udaje mi się to skutecznie ukrywać przed moim słonkiem. Jezu-dziewczyny - ciągle chce mi się płakać, mam świeczki w oczach co na chwilke zostane sama. Myślałam, że już mi przeszło, a jest coraz gorzej. Straciłam całą chęć do życia. Nie mam na nic ochoty. Kiedyś ubóstwiałam jeździć konno - moje słonko jutro mnie wyciąga do stadniny, a ja nawet nie potrafie się tym cieszyć :( A teraz przeszłość powraca, śni mi się jak byłam w 11 tygodniu i zaraz potem wiadomość, że straciłam moją kruszynke i słowa lekarza, że nie donoszę dziecka. Będę starać się żeby w przyszłym roku jednak nasza kruszynka pojawiła się na tym świecie, tak bardzo tego pragnę, może wtedy koszmary znikną :(
Idziemy spać, bo slonko jest padnięte - dzisiaj miał egzamin :) sesja sie klania :) A ja tez mam już na dziś dość nauki biologii na swój egzamin, a chce się tam dostać!!! Miłych snów kobietki. :) :-[

Do góry