reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Dziewczyny a czy zaobserwowałyście w czasie swoich owulacji zwiększony popęd seksualny ;) Bo u mnie z tym jest bardzo różnie. :D
Kiedyś byłam "demonkiem seksu"  ;D później brałam proszki antykoncepcyjne i zupełnie straciłam popęd seksualny normalnie szok ::) mąż to nawet na mnie zaczął dziwnie patrzeć i podpytywać czy aby on mnie jeszcze pociąga seksualnie ;D Teraz mniej więcej od roku nie biorę proszków anty i muszę wam się przyznać, że dopiero od niedawna jestem bardziej pobudzona.  :D :D A najbardzie wtedy, gdy jestem wypoczęta i wyspana :laugh:

Majeczka wszystko będzie ok :-*

reklama
Rybka coś w tym jest co piszesz,bo ja mam podobnie .Gdy brałam tabl.anty. to chciało mi się"sexić"z malżonkiem tak co 3-4 dni a nie raz nawet żadziej a od kiedy przerwałam tabletki anty.[4 mieś temu] to ze mnie też nieżły demonik sexu.Mogłabym co dziennie. ;D-HA !HA !HA!!!

HEJ DEMONICE SEXSU też się do nich zaliczam .Dzisiaj rano miałam pozytywny test ow. HURA ZOBACZYMY CZ ZAOWOCUJE -FASOLUNIE i :laugh: :laugh: :laugh:przed chwilą było przytulanko ,mężuś śpi a ja sobie tu siedze .Trzymajcie kciuki moje pewniaczki ;D

no cześć, komp już sprawny juuuuuuuuupi :)
Się tak uzależniłam że wytrzymać nie mogę bez Was "przyszłe mamuśki" :)
Dorka wielkie dzięki za info :( buuu ... szkoda tylko że tak daleko :( Ja słyszałam że tytaj jest dobry szpital w Tychach, ale ciężko się cokolwiek dowiedzeć :/ No coż... na szczęście (albo i nie ;) mam jeszcze troszkę (mam nadzieję ;) ) czasu :)
Co do dobrej nowinki... to niestety nie tym razem :) ale w maju znów "zabieram się do roboty" ... chociaż czytałam "kiedy najlepszy termin na poród" i w sumie mądre rzeczy tam są napisane :) Też bym chciała urodzić tak między czerwcem a lipcem ;D Może mi się uda zajść w ciążę do października ?? Wam też życzę jak najlepiej :)
Cmok, zmykam myć okna i balkon :) Miłego dnia dziewczyny :)

A u nas piękna pogoda zawitała w końcu i mam nadzieję, że już zostanie :) Gorąco, słoneczko świeci jaśniutko - od razu człowiek się lepiej czuje :)

Ja już po pracy, ugotuję pieskom jedzonko, potem mężowi, no i cosik trzeba posprzątać :)

Pozdrawiam :)

3mam kciuki Dorka :)

Ja tez..już po pracy..choć wiele rzeczy zabrałam ze sobą:(..i czeka mnie ciezki wieczór:(!!!!!
Zjadłam obiadek..tez ugotowałam miesko mojemu psiakowi...Pędzę na ploty..na spacerek..Mózg niech na chwilkę odpocznie.. ;)
Nowa-Aga-dziękuję, ale nie sądze ..chociaz..życie rózne pisze scenariusze- Wpadziochy Wam wszystkim życze:)!

reklama
Do góry