reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

Cześć DZIEWUSZKI-ja mam dostać @ około 04,05-ale może się spużnić.Nie nakręcam się tak jak w ubiegłym miesiącu -bo nie chcę znowu rozczarowania.Przytulanko oczywiście było i dalej się staramy-ale z nastawieniem ,że jak zajde to git -a napewno zajde ,może nie w tym miesiącu ,czy następnym ale napewno się uda.W końcu z pierwszym dzidziusiem nam się udało ,więc z drugim napewno też się uda. ;D

reklama
cześć ;D
No super to jeszcze nie bo dopiero dzisiaj (jak pomyję okna) i mąż wróci, to powiesimy lustro, poukładam w szafeczce 1/2 :) moich kosmetyków ;) i dopero wtdy będzie (dla mnie ) BOMBA :) :) :)
Przydałoby się jeszcze troszkę pobroić dzisiaj >:D >:D ale nie żeby się starać o dzidzi ( ;) ciiiii )
Ja mzykam do pracy, bo już dawno mówiłam że idę... teraz już naprawdę zmykam :) Miłego dnia dziewczyny :)

Hej KOCHANEjak tam Wasze samopoczucie bo moje rewelk a jeszcze dzis tem. tak slicznie podsoczyla (co mozecie zobaczyc na moim wykresiku ;)) z rana cudne przytulanko z mezulkiem achhhhh.Zycie jest piekne :D . Zycze Wam takiego samego dnia jak moj

A ja mam doła :( przytulanka nie było, bo się ze ślubnym poprztykaliśmy i to akurat teraz!!! Ale sobie moment wybraliśmy jestem zła na siebie też. Na nastepną owulację znowu miesiąc-bo w tym raczej nie doczekamy sie fasoleczki. Ale cieszę się, że wam humorki dopisują. A macie plany na długi weekend? Mam nadzieję,że pogoda będzie fajna i pojedziemy raz nad jeziorko, potem nad morze- u nas wszędzie blisko. Buziaki dziewczynki trzymam kciuki.

Ja mam super humorek -właśnie wróciłam od fryzjera ,strzeliłam sobie piękne pasemka,odświeżyłam fryzurke i czuje się EXTRAAAAA. ;D Na wieczór zakupiłam winko,które mam zamiar odpić z moim małżonkiem ;D Życzę Wam takiego samego dobrego humorku ;D

Hej!

Lana- gratuluję fryzurki O0
Oliwka, gratuluję pozytywnego testu :) i trzymam kciuki za zafasolkowanie.
ja wróciłam dziś ze szpitala, do którego trafiłam przez własną głupotę- biorę zastrzyki formonalne w brzuch i mam po nich uważać na siebie a sie przedźwigałam i dostałam silnego krwotoku :( już w miarę ok, choć słaba jestem. Ale mam L4 do końca nast tyg więc się pozbieram. Tyle, że już całkowiecie stracilam nadzieję na Dzidzię w tym cyklu :( Trudno, zacznę starania w nast cyklu ;)
Trzymajcie się Wszystkie cieplutko!!

Lalafu a moze owul. faktycznie sie spoznila ???????? i dal tego test nie wyszedl znam zreszta dziewczyny ktore tydzien po spodziewanej @ mialy negatywne testymoze sproboj zrobic test z krwi ??? i badz pozzytywnej mysli  trzyma kiukasy

Lalafu-witam serdecznie w naszym gronie i trzymam kciuki aby to była "fasolinka" ;D Daj koniecznie znać ,jak zrobisz teścik.

reklama
Kasia178-dbaj rybeńko o siebie i życzę Ci dużo ,dużooooo zdrówka i trzymam piąsteczki za "BOĆKA"aby do Ciebie w końcu trafił ;D :-*

Do góry