reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zaczynam starania...

Dziewczyny a czy zaobserwowałyście w czasie swoich owulacji zwiększony popęd seksualny ;) Bo u mnie z tym jest bardzo różnie. :D
Kiedyś byłam "demonkiem seksu"  ;D później brałam proszki antykoncepcyjne i zupełnie straciłam popęd seksualny normalnie szok ::) mąż to nawet na mnie zaczął dziwnie patrzeć i podpytywać czy aby on mnie jeszcze pociąga seksualnie ;D Teraz mniej więcej od roku nie biorę proszków anty i muszę wam się przyznać, że dopiero od niedawna jestem bardziej pobudzona.  :D :D A najbardzie wtedy, gdy jestem wypoczęta i wyspana :laugh:

Majeczka wszystko będzie ok :-*

reklama
Rybka coś w tym jest co piszesz,bo ja mam podobnie .Gdy brałam tabl.anty. to chciało mi się"sexić"z malżonkiem tak co 3-4 dni a nie raz nawet żadziej a od kiedy przerwałam tabletki anty.[4 mieś temu] to ze mnie też nieżły demonik sexu.Mogłabym co dziennie. ;D-HA !HA !HA!!!

HEJ DEMONICE SEXSU też się do nich zaliczam .Dzisiaj rano miałam pozytywny test ow. HURA ZOBACZYMY CZ ZAOWOCUJE -FASOLUNIE i :laugh: :laugh: :laugh:przed chwilą było przytulanko ,mężuś śpi a ja sobie tu siedze .Trzymajcie kciuki moje pewniaczki ;D

no cześć, komp już sprawny juuuuuuuuupi :)
Się tak uzależniłam że wytrzymać nie mogę bez Was "przyszłe mamuśki" :)
Dorka wielkie dzięki za info :( buuu ... szkoda tylko że tak daleko :( Ja słyszałam że tytaj jest dobry szpital w Tychach, ale ciężko się cokolwiek dowiedzeć :/ No coż... na szczęście (albo i nie ;) mam jeszcze troszkę (mam nadzieję ;) ) czasu :)
Co do dobrej nowinki... to niestety nie tym razem :) ale w maju znów "zabieram się do roboty" ... chociaż czytałam "kiedy najlepszy termin na poród" i w sumie mądre rzeczy tam są napisane :) Też bym chciała urodzić tak między czerwcem a lipcem ;D Może mi się uda zajść w ciążę do października ?? Wam też życzę jak najlepiej :)
Cmok, zmykam myć okna i balkon :) Miłego dnia dziewczyny :)

A u nas piękna pogoda zawitała w końcu i mam nadzieję, że już zostanie :) Gorąco, słoneczko świeci jaśniutko - od razu człowiek się lepiej czuje :)

Ja już po pracy, ugotuję pieskom jedzonko, potem mężowi, no i cosik trzeba posprzątać :)

Pozdrawiam :)

3mam kciuki Dorka :)

Ja tez..już po pracy..choć wiele rzeczy zabrałam ze sobą:(..i czeka mnie ciezki wieczór:(!!!!!
Zjadłam obiadek..tez ugotowałam miesko mojemu psiakowi...Pędzę na ploty..na spacerek..Mózg niech na chwilkę odpocznie.. ;)
Nowa-Aga-dziękuję, ale nie sądze ..chociaz..życie rózne pisze scenariusze- Wpadziochy Wam wszystkim życze:)!

reklama
Do góry