reklama
A
Agnezzz
Gość
Lana dobrze gadasz
Też tak miałam i moja gin też mi to samo potwierdziła....jej ale my jesteśmy biedne, ciągle z nas leci ;D
Też tak miałam i moja gin też mi to samo potwierdziła....jej ale my jesteśmy biedne, ciągle z nas leci ;D
Qrcze a a ja juz nie wiem co z ta moja owulacja w poprzednim cyklu mialam ja pozno a teraz bylam przekonana ze wypadal ok13a 14d.c. (bol jajnikow i sluzik)ale tem nie wykazala pocieszam sie ze moze to przez to ze troche sie przeziebilam .Co wy o tym myslicie ??????????
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Dorka, mam pytanko, więc gdzybyś mogła to proszę o odpowiedź!! Ja pewnie odpiszę i ją przeczytam pojutrze, bo mąż zaraz zacznie formatować komputerek, ale to nie ważne.
Chodzi mi o to, że jeśli jesteś z okolic Krakowa, bo ja tak to czy nie wiesz jaki jest najlepszy (twoim zdanie) szpital, tzn. gin itp... też się zastanawiam gdzie byłoby anlepiej choć sama też nie jestem w ciąży No ale co zależy się dowiedzieć jak jest okazja
Dziewczyny do Was też kiedruję to w/w pytanie , jęsli któraś z Was ma jakieś sprawdzone info i mogłaby się nim podzielić Całuski, miłego wieczorka życzę ;D ;D ;D
Pa
Chodzi mi o to, że jeśli jesteś z okolic Krakowa, bo ja tak to czy nie wiesz jaki jest najlepszy (twoim zdanie) szpital, tzn. gin itp... też się zastanawiam gdzie byłoby anlepiej choć sama też nie jestem w ciąży No ale co zależy się dowiedzieć jak jest okazja
Dziewczyny do Was też kiedruję to w/w pytanie , jęsli któraś z Was ma jakieś sprawdzone info i mogłaby się nim podzielić Całuski, miłego wieczorka życzę ;D ;D ;D
Pa
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Izabelka, Dorka! Piękne wykłady o Luteinie! Ja biorę niby na przeros endomerium na szyjkę macicy a jednocześnie jakby co to na podtrzymanie jakby były kłopoty! W sobotę mam nadzieję wyjdzie test choć trochę się boję, że wszystki nadzieje znowu będę bez pokrycia.... Kasia masz racje ja teżmam wrażenie, że choć owulację powiinnam mieć ok 18dc mam ją ok 14, ale może mam ją rzeczywiście ok18 dc bo nie liczę dni przed @ w czasie których 3-4dni mam plamienia, więc jużzgłupiałam i nic nie wiem!
reklama
Majeczka
30-tki , przyszłe mamusie
Hej dziewczynki...
Coz..kwiecien mija...7 testow owulacyjnych zbrobilam... 7 wyszlo negatywnych...I mimo ze sluzik byl piekny ( wiesioleczek dzialal!) to coz testy chyba nie klamia... temperaturak tez mierna..;-( Wiec nie ludze sie i nie szukam objawow i nie czekam...i mimo ze troche mi smutno to przynajmniej sie nie zyje zludzeniami...A starania coz chyba zaczne dopiero w lipcu- sierpniu albo pozniej ;-( - bo dopiero w czerwcu mam nadzieje byc juz calkowicie zdiagnozowana + czas na leczenie...takie zycie...
Ale trzymam za was kciuki...!
Margolis mam nadzieje ze udalo ci sie ;-)!!!
pozdrowionka
Coz..kwiecien mija...7 testow owulacyjnych zbrobilam... 7 wyszlo negatywnych...I mimo ze sluzik byl piekny ( wiesioleczek dzialal!) to coz testy chyba nie klamia... temperaturak tez mierna..;-( Wiec nie ludze sie i nie szukam objawow i nie czekam...i mimo ze troche mi smutno to przynajmniej sie nie zyje zludzeniami...A starania coz chyba zaczne dopiero w lipcu- sierpniu albo pozniej ;-( - bo dopiero w czerwcu mam nadzieje byc juz calkowicie zdiagnozowana + czas na leczenie...takie zycie...
Ale trzymam za was kciuki...!
Margolis mam nadzieje ze udalo ci sie ;-)!!!
pozdrowionka