reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

Ja uciekłam z pracy o 15.00 i poleciałam do moich rodziców coby w spokoju się pouczyć...a teraz dorwałam kompa mojego braciszka no i oczywiście gdzie zajrzałam?? na babyboom....:D
a za chwile do mezusia jade...bidulek caly dzien sam w domciu z remontami zostal...
milego wieczorku dziewuszki;d

reklama
hej dziewczyny cieszę sie że u was może pojawią się maleńkie fasoleczki. Trzymam kciuki i koniecznie dajcie znać co tam się dzieje!
pozdrawiam was wszystkie

Nowa u nas też piękna pogoda była, później tylko pokropiło troszkę i na chwilkę i dobrze że mąż zauważył bo miałam już suche pranie... :)
Dorka widzę że pracowity wieczorek się szykuje :( Obyś się jak najszybciej z nią uporała... i z fasolką ;D
Agnezzz to jednak nie tylko ja się uzależniłam od BabyBoom ;D
Ja też mam na dzisiaj już dość :p Aha, kupiliśmy sobie dziś szafeczkę do łazienki :) WKOŃCU ;D ;D ;D jaka jestem happy :) Musiałam się z Wami podzielić tym newsem ;D Pozdrawiam serdecznie ;D Sie relaksujcie już dziewczyny i fasolkujcie fasolkujcie szybciutko :)

OLIWKA -MAM NADZIEJE,ŻE TO TY ZACZNIESZ WĄTEK "MAM STYCZNIOWYCH" ;DdZIEWCZYNY MOŻE JESZCZE KTÓRAŚ BĘDZIE MAMĄ STYCZNIOWĄ T ;DRZYMAM KCIUKI.POWODZENIA!!!!!!

Dziewczynki ja też za was trzymam kciuki :laugh: może będą z was stycznióweczki. ;D Ja liczę na luty, bo styczeń mi już chyba odpadnie ;)

Dzieki serdeczne ,Dorka chyba ztego wszystkiego mieszkam teraz na innej połkuli 8) 8) 8),najważniejsze że moge z wami tu byc .Caluski

reklama
Do góry