reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

bo my sie specjalnie nie staramy, pomysliły sie nam dni w ogołe i tak to jakos wszystko wyszlo,zawsze uzywalismy prezerwatyw ale teraz jak pomyśle ze moze jednsk się cos stało to już sie nakreciłam a jeszcze jak czytam sobie tak to forum to juz w ogóle.no i cieszylabym sie (oboje). ale pewnie nic z tego.teraz chyba zaczniemy sie jednak starac tak pozadnie  ;D

reklama
nierozumiem dlaczego tak nagle chcesz sie starac...to ma byc przemyslana decyzja...a nie spowodowana tym co sie teraz moze stac entuzjazmem i forum....
skoro chcesz by to byla fasolka to tego ci zycze!... ale skoro twoj facet nie konczyl do srodka to osobiscie watpie by sie udalo!!
no ale zycze szczescia cuda sie zdazaja!

Rusałko szkoda !!!!!!!!!!!miałam przerwę w forum.
Te bóle okołomiesiączkowe mogą świadczyć o endometriozie, miesiączka obfita i ze skrzepami.
Można zrobić kontrolnie CA-125 z krwi.
Jeśli jest podwyższone to może być endometrioza.

LILITH pisze:
ale skoro twoj facet nie konczyl do srodka to osobiscie watpie by sie udalo!!
no ale zycze szczescia cuda sie zdazaja!

Na pewno szanse są znikome, ale powiem wam,że koleżanka mojego męża ze szkoły średniej tak właśnie zaszła w ciążę :)

Lilith jaki cudowny brzusio i taki duży jak na bliźniaki :)

Lana mój tato powiedziałby, że jak przyjdzie duży wiatr to Cie przewróci :) chucherko z Ciebie :)

A co do wagi nieważne 5 kilo w jedną czy drugą stronę ważne żeby akceptować swoją wagę. Ja mam 170 i ważę 58 kilosków :)

reklama
Do góry