reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
No moze wychudniecie kochajac sie bo ja nie.
Lilith Ty mowisz ze jests gruba? to co ja mam powiedziec 63 przy takim samym wzroscie co TY.
Nawiasem mowiac ja jak bylam w ciazy z pierwszysm dzieckiem mialam taka sama wage co LILITH.
Lilith Ty mowisz ze jests gruba? to co ja mam powiedziec 63 przy takim samym wzroscie co TY.
Nawiasem mowiac ja jak bylam w ciazy z pierwszysm dzieckiem mialam taka sama wage co LILITH.
magdalenkakol
Fan(ka)
Esia ostatnio to tego zanagazowwania to jest tak duzo ze maz jest w szoku :laugh: :laugh:
U mnie to chyba hormonki warjuja Juz mialam troche spokoju a teraz znowu.na twarzy pryszcze i do tego jakies uczulenie.A waga mimo trzech dni jadlowstretu od miesiaca zero slodyczy stoi w miwjscu.
U mnie to chyba hormonki warjuja Juz mialam troche spokoju a teraz znowu.na twarzy pryszcze i do tego jakies uczulenie.A waga mimo trzech dni jadlowstretu od miesiaca zero slodyczy stoi w miwjscu.
reklama
Lilith chyba ma rację. W końcu wszystkie sensowne diety polegają na racjonalnym i regularnym ale jednak jedzeniu - a nie niejedzeniu. A tłuszczyk spala się ćwicząc (tu miejsce na przytulanko ;D) - bo głodny organizm nie tak od razu się za niego zabiera, jak byśmy chciały...