reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

No to fakt. Ale przesadnie przytyć też lepiej nie - bo jak potem zgubić te nadwyżki? Jestem beznadziejna w odchudzaniu, więc po prostu nie tyję :) Skuteczna metoda ;)

reklama
Masz rację :) Kiedyś widziałam zestawienie ilości spalanych kalorii przy różnych rodzajach aktywności. Sex rządzi :) A potem jest pływanie. To ja wolę sex ;)

No moze wychudniecie kochajac sie bo ja nie.
Lilith Ty mowisz ze jests gruba? to co ja mam powiedziec 63 przy takim samym wzroscie co TY.
Nawiasem mowiac ja jak bylam w ciazy z pierwszysm dzieckiem mialam taka sama wage co LILITH.

Oj ja tez!!! ja wam sie przyznam ze kiedys w ciazgu 2 miesiecy zrzucilam 5 kilo tak hihi...i nie dosc ze poprawia sylwetke , kondycje to ileee przyjemnosci!!!! no i mozna tym zmajstrowac slicznego bobasa!!:)

Magdalenka tyle co masz to nie duzo....ja tak mowie u siebie bo jestem przewrazliwiona...a pozatym ty tez teraz niemozesz patrzec na swoja age bo lada miesiac wyjdzie piekny test z II krechami!

No właśnie ;D To się musiało dziać - 5 kilo to nie w kij dmuchał ;)
Magdalenko czyżby trzeba było więcej zaangażowania? ;););) (żartuję)

Esia ostatnio to tego zanagazowwania to jest tak duzo ze maz jest w szoku :laugh: :laugh:
U mnie to chyba hormonki warjuja Juz mialam troche spokoju a teraz znowu.na twarzy pryszcze i do tego jakies uczulenie.A waga mimo trzech dni jadlowstretu od miesiaca zero slodyczy stoi w miwjscu. :( :(

Magdalenko!! bo to jest tak ze jak sie nic nie je to sie tyje!! ja tak mialam kiedys! nie jadlam prawie tydzien a utylam 3 kg i brzuch mi wywalilo itd...to bylo straszne ... i moze dlatego ze za malo jesz i za malo cwiczysz??

reklama
Lilith chyba ma rację. W końcu wszystkie sensowne diety polegają na racjonalnym i regularnym ale jednak jedzeniu - a nie niejedzeniu. A tłuszczyk spala się ćwicząc (tu miejsce na przytulanko ;D) - bo głodny organizm nie tak od razu się za niego zabiera, jak byśmy chciały...

Do góry