reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

No wiesz ja tak malo nie jesm teraz mialam tylko taki jakis jadlowstret.Jem normalnie.A z cwiczeniam to masz racje .Ale ja i tak sie nabiegam i narobie w domu przy moim malym brudasu ciagle jest brudno i cialge jest pranie ,prasowanie.Ja tylko piore prasuje i sprzatam. :laugh: :laugh:Niedlugo to bede to robila jak robot. :laugh: :laugh:

reklama
Lilith serduszko przecudny-piękniusi brzuszeczek-ale jaki spory na te tygodnie-wspaniały-czyżby blizniaczki-hi hi hi???? ;D

Co do jedzonka -to ja jem jak przysłowiowy-KOŃ-hi hi hi co dziennie musi być coś słodkiego bo dostałabym szału-gdybym nie zjadła-i nie mogę przytyć jem więcej od mojego męża a on je sporo ,a tu nawet ostatnio schudłam koszmar mam 168 cm.wzrostu a zawsze ważyłam 54-56 ale przeważnie 54 kg.a teraz 50-52 to już w podskokach nie dłgo zjedzą mnie mewy ;D Może to przez prace bo teraz w sezonie było jej o wiele więcej a wiecie jaka jest praca w marketach-bleeeee

ojej Lilith nie gniewaj sie czasem serduszko przy tych blizniakach miała być uśmiechnięta mordka a wyszła wredna smutna -nie wiem dlaczego -fuj fuj-ma być taka :laugh:

Tak Lana masz racje taka praca to moze wykonczyc nie dosc ze fizyczna to jeszcze stres.Wspolczucia.Moj maz to ma taka wage jak ja ( biedaczek)tylko wzrostu ma znacznie wiecej 180.A dokladnie wazy 68 .Tylko on ma taka przemaine ze lepiej nie mowiec.A wpierdziela jak maly prrr.I nie moze przytyc.Z reszta u nich w rodinie wszyscy szczupli.A ja biedna .nie moge schudnac. No coz starosc nie radosc :laugh: :laugh: :D :D

dokładnie taka szczypawka-hi hi ;D W ciąży nawet mało przytyłam bo tylko 9,5kg.i miałam taką śmieszną okrąglutką piłeczke z przodu-hi hi ;D

Kochaniutkie jesteście. Buźka dla Was. Będe informować jak już będzie się coś konkretnego działo. Podobało mi sie stwierdzenie że podobno wrzesień jest najpłodniejszym miesiącem. oj oj. no może to prawda. w koncu w czerwcu, lipcu obserwuje zawsze wysyp świezo upieczonych mamuś z wózeczkami. hihih miliony wózeczków. wiec jak nie wrzesień to październik już na pewno.

witaj....i ja to samo...ale nie rozumiem dlaczego na zewnatrz ...bo ja mnie sie nie wydaje by to mialo jakas szanse...tak samo plyn...ja wierze czysta ....no wiadomo i do srodeczka ladnie :):)
zycze ci wytrwalosci w czekaniu na @ !!! no i oby sie udalo!

reklama
Do góry