reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

Ja Wam powiem jedeno ze duzo przeszlam z moja corcia i nie chcialabym tego przejsc z drugim dzieckiem wiec ja nastawiam sie na miesiace od wiosny do jesieni ( bardziej do poznego lata). :laugh: :laugh: :laugh:
Mazurek rzeczywiscie fajnie by bylo miec drugie z tego samego dnia.
Nic straconego Ty urodzisz tydzien pozniej a ja tydzien wczesniej. :laugh: :laugh:

reklama
A ja jestem koziorożcem - i uważam, że fajnie jest NIE mieć urodzin tuż koło gwiazdki... I imienin na pewno też...
;)
Ciekawe jak będzie z moją dzidzią?

Nie zlosccie sie ale moim zdaniem najzlosliwsze i najbardziej uparte sa skorpiony!! moj maz...i dzieciatko ktore stracilam...heh...milo przyjsc na swiat w listopadzie...a teraz bede miala byczka!!hihi :):):)

Esia ja nie twierdze ze nie jeste fajnie.Mikolaj ,Gwiazdka,Nowy Rok.Tylko ja patrze na to pod wzgledem dobra dziecinki.na dwor wyjsc nie mozesz a jezeli nawet to na krociotko i cala ta przeprawa z ubieraniem.Koszmar.I tak jak pisalam corcia mi bardzo chorowala.Teraz dopiero moze od roku mam troche mniejszy problem z nia .Nie znaczy to ze jest zupelnie zdrowa.Choruje ale nie raz w miesiacu..

Magdalenko chyba się nie zrozumiałyśmy - ja uważam, że właśnie NIE jest fajnie urodzić się zimą - zupełnie niezależnie od tego, jakie to ma ew. efekty (o których pisałam wcześniej) :)

Dla mnie nie ma gorszego znaku bliźniaczków - dwie osoby w jednym :( jak to wytrzymać.  Poważniej mój tato jest bliźniak i często nie możemy dojść do porozumienia.  Ja jestem waga taka wiecie baaaardzo zorganizowana i wszystko dopięte na ostatni guzik  :laugh: mój mąż lew i uważam, że to jest najlepszy znak.

Co do urodzin zimowych znam z autopsji wprawdzie październik, ale już blisko zimy :) powiem jedno do Częstochowy powinnam chodzić na kolanach bo moja mam miała krzyż pański jak nie oskrzela to angina itd. itp. Nie mam dzidzi więc niech przyjdzie w jakimkolwiek miesiący byle żeby była.

wiecie sa ...sa plusy rodzenia zima jak i minusy!!! tak jak sa plusy chodzenia z brzuszkeim w lecie jak i minusy...i tak kazdy moze pisac co uwaza...

reklama
Do góry