reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

reklama
Nie ma za co :)

a ja jutro ide kolejna rz nabadania kontrolne:prolaktyna i progesteron. mam nadzieje ze wyjdzie oki,
dodtakowo mam zrobic RTG czaszki, a konkretnie przysadki mózgowej (ona odpowiada za wydzialanie prolaktyny), czy przypadkiem nic mi tam...(nie chce nawet o tym myślec i pisac!). także trzymajcie kciuki! wyniki beda w środe dopiero pewnie.

Elzbietko ja tez trzymam kciuki!!!! oby bylo dobrze a pewnie napewno bedzie!tylko trzeba isc z dobrym nastawieniem!!!!

Rusalko!!wiem ze to dosc ciezkie bo ja teraz tez bardzo ale to bardzo balam sie zrobic test!!!ale jednak nie wytrzymalam i teraz sie z tego ciesze :):) wiec pewnie i ty bedziesz!!!!:)

Lilith-mam nadzieję, że sie udało..mala nadzieja jest..a czas pokaze jak jest naprawdę.
Elzbietko-bądz dzielna i nie daj sie-Pan Bóg wynagrodzi Ci czekanie!!!

ha Lilith i ciezarnej trzeba sluchać i jej nie odmawiac-więc niech ta moja@ słucha i nie przychodzi do mnie na conajmniej 9 miesiecy:)

reklama
Elżbietko, biedactwo. Ty się nachodzisz po tych lekarzach. Trzymam kciuki aby wszystko było z twoim zdrówkiem w porządku.:)

Rusałko, to ci byłaby niespodzianka. Czekam na rezultaty ;)

P.S. Miłego dnia życzę wszystkim!

Do góry