reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

To mile jak wiem ze tyle osob wierzy i trzyma kciuki!!! To napewno duzo da!!! No i ja wiem ze z dzidzia bedzie wszystko oki!!! choc czasem sie martwie ze te objawy takie niewielkie:( ale wsumie powinnam sie cieszyc!!!bo ciaze czuc czuje i to najwazniejsze!!a teraz niech raz dwa przeleci te 7 tyg i zaczne juz 2 trymestr!!!

reklama
Lilith wszystko będzie dobrze!-nie ma innej opcji!!:):)
U mnie ból jajników wrócił..ale taki inny..własnie jak na@..i promieniuje, aż na krzyż..a wciaz"dominuje" lewy jajnik....takie dziwne uczucie..Upławy nie ustapiły., wiec moze jednak to infekcja jakaś..sama nie wiem..Prawie stć na nogach nie mogę..Dzis po przytulanku myslałam, ze juz@..i nic..ostatnio miałam cykl 24..dziś mija 24 dzień.., ale nie testuję..poki co jakoś sama nie wiem..mam wrazenie, ze na dniach przyjdzie@..

Dzieki Lilith za te "magie"-ma nie przyjsc:)!
Dzis fatalnie czułam sie w pracy..wiec z mezem zerwaliśmy sie wczęsniej z pracy..zabraliśmy kilkoro znajomych i pojchaliśmy na wies..Od razu lepiej..Coż co ma być to będzie:)..

Oby dziewczynki!!-choć staram sie te myśli odganiać, bo strasznie boję sie rozczarowania..oj strasznie..szczególnie, z teraz powinnam się skupić na zupełnie czym innym. Mam mnóstwo zaległych spraw we wrzesniu..musze byc w pełni silna.
Tak bardzo chciałabym miec już w sobie malutką istotkę...miałaby juz ok 10 dni:):)

No pięknie :) Wiesz Rusałko, że sporo ciężarnych twierdzi, że fasolka dodaje im sił - czyżbyś miała mieć wsparcie na te wrześniowe sprawy? ;)

Rusalko sprawy sprawami a fasolka fasolka. a pozsatym jak ja bedziesz miala to bedziesz jeszcze silniejsza(no moze nie raz CI mdlosci przeszkodza ale co tam) :laugh: :laugh:

reklama
Zniosę wszystko!!!!
Mówie Wam..niepokoi mnie ten ból krzyza..łamanie w kosciach..Boze obym nie dostała@..by było to na fasolkę!!!!

Do góry