To mile jak wiem ze tyle osob wierzy i trzyma kciuki!!! To napewno duzo da!!! No i ja wiem ze z dzidzia bedzie wszystko oki!!! choc czasem sie martwie ze te objawy takie niewielkie ale wsumie powinnam sie cieszyc!!!bo ciaze czuc czuje i to najwazniejsze!!a teraz niech raz dwa przeleci te 7 tyg i zaczne juz 2 trymestr!!!
reklama
Lilith wszystko będzie dobrze!-nie ma innej opcji!!
U mnie ból jajników wrócił..ale taki inny..własnie jak na@..i promieniuje, aż na krzyż..a wciaz"dominuje" lewy jajnik....takie dziwne uczucie..Upławy nie ustapiły., wiec moze jednak to infekcja jakaś..sama nie wiem..Prawie stć na nogach nie mogę..Dzis po przytulanku myslałam, ze juz@..i nic..ostatnio miałam cykl 24..dziś mija 24 dzień.., ale nie testuję..poki co jakoś sama nie wiem..mam wrazenie, ze na dniach przyjdzie@..
U mnie ból jajników wrócił..ale taki inny..własnie jak na@..i promieniuje, aż na krzyż..a wciaz"dominuje" lewy jajnik....takie dziwne uczucie..Upławy nie ustapiły., wiec moze jednak to infekcja jakaś..sama nie wiem..Prawie stć na nogach nie mogę..Dzis po przytulanku myslałam, ze juz@..i nic..ostatnio miałam cykl 24..dziś mija 24 dzień.., ale nie testuję..poki co jakoś sama nie wiem..mam wrazenie, ze na dniach przyjdzie@..
Dzieki Lilith za te "magie"-ma nie przyjsc!
Dzis fatalnie czułam sie w pracy..wiec z mezem zerwaliśmy sie wczęsniej z pracy..zabraliśmy kilkoro znajomych i pojchaliśmy na wies..Od razu lepiej..Coż co ma być to będzie..
Dzis fatalnie czułam sie w pracy..wiec z mezem zerwaliśmy sie wczęsniej z pracy..zabraliśmy kilkoro znajomych i pojchaliśmy na wies..Od razu lepiej..Coż co ma być to będzie..
magdalenkakol
Fan(ka)
Rusalko a co ma byc?????Tylko fasolka. :laugh: :laugh:
Oby dziewczynki!!-choć staram sie te myśli odganiać, bo strasznie boję sie rozczarowania..oj strasznie..szczególnie, z teraz powinnam się skupić na zupełnie czym innym. Mam mnóstwo zaległych spraw we wrzesniu..musze byc w pełni silna.
Tak bardzo chciałabym miec już w sobie malutką istotkę...miałaby juz ok 10 dni
Tak bardzo chciałabym miec już w sobie malutką istotkę...miałaby juz ok 10 dni
magdalenkakol
Fan(ka)
Rusalko sprawy sprawami a fasolka fasolka. a pozsatym jak ja bedziesz miala to bedziesz jeszcze silniejsza(no moze nie raz CI mdlosci przeszkodza ale co tam) :laugh: :laugh:
reklama