reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

NIEWOLNO TRACIC SIL!! pamietam jak w 1 ciazy staralismy sie pol roku!!! niepoddalismy sie...odlozylismy tylko starania na jeden miesiac i akurat wtedy pojawilo sie bobo :)

reklama
Wiesz Esiu wogole tamte ciaze to to nie byly ciaze...tzn tak ale wiele kobiet zachodzi w ciaze a potem dochodzi do naturalnych poronien!Normalnie nie wiele kobiet zdaje sobei z tego sprawe...dlatego tez nie powinnam byla robic testu przed @ !!! bo potem bylam pewna ze poronilam itd...a poronilam owszem ale w zuplenie naturalny sposob nie szkodzac organizmowi!!!

teraz juz wiem ze to ciaza ... zreszta wiesz....tamte objawy -mimo iz niby ciazowe - to zupelnie inne od tych teraz:):)

Teraz będziesz Mamuśką :) Masz 9 m-cy na przyzwyczajenie się :)

Czyli - że tak niezręcznie napiszę (mam nadzieję, że się nie pogniewasz...) - o właściwe zapłodnienie staraliście się pół roku? I wtedy nie miałaś tych fałszywych alarmów?

Nie...staramy sie te 3 miesiace...tylko moj organizm wysylal nawet objway ze zafasolkowalam mimo iz fasolka sie nie zdazyla uczepic...niewiem jak to wytlumaczyc:(
teraz staralismy sie 3 miesiace !!! o!!

a w 1 ciazy przy masie bledow pol roku!!! po czym jak zdalam sobie sprawe ze je robie i takze postanowilismy sobie zrobic przerwe to akurat zafasolkowalam:):):) wiec dlatego ja sie tak upieram ze trzeba sie wyluzowac:)

przepraszam was dziewczyny ja jestem ciagle tak zamotana ze niewiem juz co mam napisac:)

ja tez w to wierze ze wam sie uda!!i reszcie tez!!!! a ja ciagle sie zamartwiam nie potrzebnie ze @ przyjdzie albo cos...mam taki uraz po wczesniej poprostu jak stracilam moja kruszynke:(

Słonko, nie martw się. Teraz wszystko będzie dobrze :) Kruszynka jest i zostanie - i już niedługo będziesz miała śliczny wielgachny brzuszek :) Myśl pozytywnie - staraj się, bo to bardzo pomaga :)

wiem ze to pomaga!!! szczegolnie jak wiele ludzi jest z toba!!! i sie opiekuje:) no a mysle ze za jakies 4 -6 tyg bedzie sie juz czym chwalic:)

reklama
Do góry