reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

apetyt to mam..a dzis to siusiam jak najeta..nic tylko czekac..co dalej będzie. Zmykam -moc buziaczkow śle-do następnego !

reklama
Hehe Mazurek no ladnie ladnie!!
ja dzis sie zle czuje :( i mi nie dobrze i strasznie slabo!mam wysoka temp chyba...heh i upal mi przeszkadza:(

Lilith tylko spokojnie połóż się i odpoczywaj żebyś nie zemdlała. Ja w pierwszej ciązy zemdlałam w autobusie w 3 miesiącu i upadłam na brzuch, ale był stres pamiętam zaraz mnie zabrali na pogotowie, zrobili badania i mówili że dzidzi nic się nie stało, ale potem już byłam na zwolnieniu żeby nie kusić losu. Wiesz upał , smród potu w autobusie i kobita w ciąży komplet doskonały.

Ja narazie bezpiecznie siedze na krzeselku i plecy mi juz odpadaja!!! jak bede mdlec to moz euda mi sie szybko siasc na lozko ktor jest obok! ...heh a upal fatalny fakt...i na ciaga ciagle:(

LILITH kochanie poloz sie na lozeczku z nozkami w gorze .To naprawde pomaga.Ja w pierwszej ciazy tez raz zemdlalam w kosciele cale szczescie maz mnie zlapal.Od razu zbiegli sie wszyscy w tym 2 lekarzy .Jeden zawiozl mnie do domu i wlasnie kazala tak odpoczywac. A pozniej to juz wiedzialm ze jak robi mi sie tak blogo dobrze to musze sie polozyc bo zemdleje.
Idz i odpoczywaj.
Mazurek ty juz testowalas.??Bo takie zachcianki to tylko na fasolke.

Magdalenko juz mi troszke lepiej...ale wlasnie tak sie czuje jakbym miala za niskie cisnienie!!!
jak tylko znow si ecos porobi to odrazu pojde sie tak polozyc jak kazesz!!!:)

Testowałam w sobotę ale to było chyba zawcześnie bo wyszła tylko I a drugi raz zatestuję około 10 września taki mam plan, ale chyba to nie to. Mam straszną zgagę normalnie ogień w gardle i ciągle jestem wkurzona

reklama
Do góry