reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

Moja mała w dzień jako tako...ale w nocy to koszmar. Nie spałam od 2 do 5. Ona budziła się co kilkanście minut i płakała. Potem usnęla od 5 do 9. Jak dziś się tak powtórzy to chyba jej paracetamol zastosuję :p :p

reklama
U nas ślinotoku i marudzenia ciąg dalszy :), ząbkow nie widać, ale paluszki z buzi nie wychodzą ::)

a u nas pani doktor powiedziała że jeszcze ze dwa miesiace na zeby poczekamy.... jak ma rację to się załamię, chociaz mi sie wydaję że to nie potrwa tyle

Aniulka pisze:
a u nas pani doktor powiedziała że jeszcze ze dwa miesiace na zeby poczekamy.... jak ma rację to się załamię, chociaz mi sie wydaję że to nie potrwa tyle

U nas też powiedziała, że to jeszcze nie... :mad:

pani doktor powiedziała że nie ale dziąsła sa aż czerwone i pulchne jak świeże bułeczki... Łukasz nie chce jeść. Łyżeczką owszem, smoczek i butla blee. A do tego strasznie marudzi, w nocy budzi się co chwilę.... oby juz wyszły te zęby!!!

Łukaszowi ząbki wychodzą a mojemu Kubulowi zaczynają się ruszać.... wczoraj wyczaiłam że niedługo zgubi dwie dolne jedynki i jedną górną ;D ;D ;D ;D ;D

Aniulka pisze:
Łukaszowi ząbki wychodzą a mojemu Kubulowi zaczynają się ruszać.... wczoraj wyczaiłam że niedługo zgubi dwie dolne jedynki i jedną górną ;D ;D ;D ;D ;D

To będzie seplenił pewnie. Faaajnie, scerbusie dwa będziesz miała w domku ;D

bylismy kiedys u znajomych, ktorzy maja 2 dziewczynki,
jednaej wlasnie mleczaki wypadaja
i mlodsza patrzac ze znawstwem na gole dziaselka Milenki pokiwala glowka
i stwerdzila, ze Milence tez zabki wylecialy ;D ;D ;D

Ineczka pisze:
bylismy kiedys u znajomych, ktorzy maja 2 dziewczynki,
jednaej wlasnie mleczaki wypadaja
i mlodsza patrzac ze znawstwem na gole dziaselka Milenki pokiwala glowka
i stwerdzila, ze Milence tez zabki wylecialy ;D  ;D ;D

;D ;D ;D

Babcia naszego trzyletniego synka chrzestnego nie ma swoich zębów i nosi protezę. I ostatnio jak mały chciał czymś Kubę poczęstowac, no to mu musiałam wytłumaczyc, że Kuba tego nie je bo nie ma zębów. A ten urwis na to : wypadły mu? bo basia (tak mówi na babcię) też nie ma zębów, wypadły jej i pan doktor jej nowe dał. Sikaliśmy ze śmiechu dobre pół godziny!!!

reklama
Gosiczka pisze:
Babcia naszego trzyletniego synka chrzestnego nie ma swoich zębów i nosi protezę. I ostatnio jak mały chciał czymś Kubę poczęstowac, no to mu musiałam wytłumaczyc, że Kuba tego nie je bo nie ma zębów. A ten urwis na to : wypadły mu? bo basia (tak mówi na babcię) też nie ma zębów, wypadły jej i pan doktor jej nowe dał. Sikaliśmy ze śmiechu dobre pół godziny!!!

Rozbrajacie mnie dzisiaj ;D ;D ;D

Do góry