mamjakty
styczniówka 2009
ja ostatnio kupiłam Oli taki stoliczek, co go też mroovka polecała:
STOLIK EDUKACYJNY FISHER PRICE + GRATISY (810078278) - Aukcje internetowe Allegro
tez używany, ale taniej mi się udało wylicytować i jest w super stanie! a Ola go przecież nie liże więc nie przeszkadza mi, że jest używany ;-) Ola bardzo lubi sie przy nim bawić często się puszcza jak przy nim stoi ;-)
kupiłam też tan pchacz z fishera wcześniej polecany:
CHODZIK JEŹDZIK PCHACZ FISHER PRICE (802865972) - Aukcje internetowe Allegro
Ola póki co bawi się przodem - jeszcze nie załapała że może sobie go pchać i iść
no i wylicytowaliśmy też taką tablicę:
Interaktywna tablica Fisher Price (807651224) - Aukcje internetowe Allegro
ale jeszcze nie doszła, więc się nie wypowiem ;-) ale myślę, że Oli sie spodoba, bo mamy na lodówce takie małe magnesy i lubi sie nimi bawić ;-)
STOLIK EDUKACYJNY FISHER PRICE + GRATISY (810078278) - Aukcje internetowe Allegro
tez używany, ale taniej mi się udało wylicytować i jest w super stanie! a Ola go przecież nie liże więc nie przeszkadza mi, że jest używany ;-) Ola bardzo lubi sie przy nim bawić często się puszcza jak przy nim stoi ;-)
kupiłam też tan pchacz z fishera wcześniej polecany:
CHODZIK JEŹDZIK PCHACZ FISHER PRICE (802865972) - Aukcje internetowe Allegro
Ola póki co bawi się przodem - jeszcze nie załapała że może sobie go pchać i iść
no i wylicytowaliśmy też taką tablicę:
Interaktywna tablica Fisher Price (807651224) - Aukcje internetowe Allegro
ale jeszcze nie doszła, więc się nie wypowiem ;-) ale myślę, że Oli sie spodoba, bo mamy na lodówce takie małe magnesy i lubi sie nimi bawić ;-)