reklama
My mamy taki
http://allegro.pl/item756012759_disney_kubus_puchatek_jezdzik_chodzik_odpychacz.html
Jacuś go uwielbia i jest o tyle fajny, że daje szansę na różną zabawę:można chodzić, jeździć, chować i wyciągać przedmioty z bagażnika, dzwonić, bawić się przyciskami, wydającymi dźwięki i melodię a co najważniejsze przewracać i bawić się w małego mechanika
pod choinkę chyba dostanie dziecięce cymbałki z pianinkiem i namiocik dziecięcy, chociaż musimy to jeszcze przemyśleć, ja bym wolała coś bardziej edukacyjnego...jakieś pomysły?
http://allegro.pl/item756012759_disney_kubus_puchatek_jezdzik_chodzik_odpychacz.html
Jacuś go uwielbia i jest o tyle fajny, że daje szansę na różną zabawę:można chodzić, jeździć, chować i wyciągać przedmioty z bagażnika, dzwonić, bawić się przyciskami, wydającymi dźwięki i melodię a co najważniejsze przewracać i bawić się w małego mechanika
pod choinkę chyba dostanie dziecięce cymbałki z pianinkiem i namiocik dziecięcy, chociaż musimy to jeszcze przemyśleć, ja bym wolała coś bardziej edukacyjnego...jakieś pomysły?
U nas babcie,dziadki i ciocie kupili młodemu na mikołaja i święta tyle prezentów, że ja mam super zagwozdkę co od nas kupić....jeśli w ogole jest sens...może sobie darujemy i coś na roczek kupie fajnego....ale pomysły macie super....Jak dobrze, że jest to forum ;-) :-)
klaudia011
Fanka BB :)
wiecie o ile gościu podniósł cenę na ten jeźdźik spychacz/> o 100 złotych
właśnie widzę ladna masakra!!!
chyba poczekam z zakupem bo po świętach pewnie ceny wróca do normy , a tak mi się ten spychacz spodobał!!
reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Ja chciałam Julce kupić szczeniaczka uczniaczka, ale wczoraj zwątpiłam. Jeszcze 2 tygodnie temu kosztował 130 zł, teraz cena jest zmieniona na 199 .
I też zastanawiam się czy jest sens kupowania czegoś od nas, skoro i tak rodzinka zasypie Julkę zabawkami. Zresztą ona i tak ma ich straszne ilości a się nimi wcale nie bawi. Woli drzeć gazety
I też zastanawiam się czy jest sens kupowania czegoś od nas, skoro i tak rodzinka zasypie Julkę zabawkami. Zresztą ona i tak ma ich straszne ilości a się nimi wcale nie bawi. Woli drzeć gazety