reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy i zabawki

Młoda dostała niedawno rowerek biegowy, taki:

ket1.jpg

do tego oczywiście kask, ochraniacze na kolana i łokcie - i uczymy się jeździć :-) skoro ciepło się zrobilo :)

Ma ktoś z Was rowerki biegowe?

reklama
mam ale jeszcze nie testowany bo mój mady mąz w zeszłym roku zostawił go w bagazniku przy mega upale i dętka padła i jakos do terj pory nie miałczasu naprawic.. ale juz rozmawialismy i ma sie tym zająć:)

Bardzo fajny ten rowerek :) Też nad takowym dumam - mamy ten trójkołowy, już wyjęty i używany na spacerkach - no ale Ola siedzi jak dama a baba ją wozi ;)

Jaki kask się kupuje dla dziecka? jak dobrać rozmiar?
Kask obowiązkowy jest, ale te ochraniacze na łokcie i kolana jak kto chce, no nie?

My mamy kask hamax'a - kupiliśmy go już rok wcześniej, do fotelika rowerowego też firmy hamax.

Ochraniacze na łokcie i kolana to mój wybór - rowerek biegowy nie ma podparcia bocznych kółek, w razie upadku najbardziej narażone miejsca będą chronione przed urazem.

my próbowaliśmy w sklepie (decathlon)ten rowerek,ale Alexowi nie przypadł do gustu! za to mój mądry mąż po miesiącu próśb o napompowanie mi kól od wózka poszedł na stacje benzynową bo samemu mu się nie chciało ręcznie napompować i wrócił z pęknietym kołem!gdze można dokupić koło do wózka?

ania - nowe części zamienne powinny być w serwisie albo wrzuć w wyszukiwarke hasło koło do wózka marki ... może ma ktoś używane

reklama
Do góry