reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawy i zabawki

w sklepach niezmiennie uczniaczek po 159 zł.....i właśnie dlatego kopnełam moją rodzinke w tym roku w dupsko i sie zmobilizowali i prezenty już mamy :-) od miesiąca :-)

Czy ktoś może mi powiedzieć czy gra "zgadnij kto" nada sie zarówno dla 4 latki jak i 9 latki???Bo szukam takiej gry żeby mogły razem w nią grać....

reklama
My w tym roku też już prezenty mamy pokupowane :-D niestety tak to jest, że przed świętami nagle wszystko drożeje :wściekła/y:
Adiva - to zależy od dzieci, moja była takimi grami zainteresowana w wieku 5-7 lat, jak miała 9 to już z nami w karty grała ;-) jak pomyślę o czterolatce siostry, to w życiu by nie grała w taką grę.... no ale ty znasz te dzieci lepiej, jak lubią się razem bawić, to gra jest fajna ( ja lubilam w nią grać z Paulą;-))

No właśnie dziewczynki sie uwielbiają....Młodsza podobnie jak starsza w jej wieku ma bardzo dobrą pamięć i gry typu Memo idą im w sekunde...A starsza ma cierpliwośc do młodszej i jak nikt nie patrzy sama jeszcze lubi sie pobawić tymi zabawkami dla młodszych....No chyba że ktoś zna jakaś inna fajną grę...Już im mate do tańczenia kupiliśmy....I inne cuda ale nawet już nie pamiętam... Za dużo dzieci w tej rodzinie :-D

W takim razie powinna im sie podobać, tym bardziej, że teraz jest fajna wersja tej gry ;-) my mieliśmy taka najprostszą.... a Paula najbardziej lubiła puzzle układać ze mną ;-) im więcej części tym lepiej - do teraz jej to zostało, czasem mi marudzi, żebyśmy sobie poukladaly ;-)

Właśnie lepiej poczekać do urodzin bo po Świętach będą wyprzedaże zabawek i promocje:tak: My na razie kupiliśmy ten jeździk ale to prezent od dziadków dla małej a my jej nic nie kupujemy zainwestujemy na roczek w coś większego:tak:

My mamy taki

DISNEY KUBUS PUCHATEK JEZDZIK CHODZIK ODPYCHACZ (756012759) - Aukcje internetowe Allegro
Jacuś go uwielbia i jest o tyle fajny, że daje szansę na różną zabawę:można chodzić, jeździć, chować i wyciągać przedmioty z bagażnika, dzwonić, bawić się przyciskami, wydającymi dźwięki i melodię a co najważniejsze przewracać i bawić się w małego mechanika:tak::tak:
Też mamy podobny i Domik go uwielbia. Wkłada zabawki do schowka, kręci kołami i cuda z nim wyprawia:szok::szok::szok:

Adiva zerknij jeszcze z gier na Pędzące żółwiki i Superfarmera kupowałam je chrześniakowi i siostrzenicy (Kacper miał wtedy 3,5 roku a Wiki 6) bawią się nimi do teraz:tak: (ponad 2 lata)

Heheheh żółwiki sa mega sympatyczne....:-) Chyba to im kupie bo są słooooooooooodkie :-) Dziękuje Anihira :-)

reklama
Ja nie mam kompletnie pomysłu na prezent dla małego i też chyba dopiero na urodzinki mu coś kupimy, on ma tyle zabawek i chyba zna je już na pamięć i jest nimi trochę znudzony, najlpesze jest pudełko po margarynie i tak jak u black gazety, które drze.

Do góry