reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Za duze NT, obrzęk karku, podejrzenie wady genetycznej

reklama
"Normalnie" amniopunkcje standardową robią stacjonarnie. Chyba 2 godz obserwacji po i idziesz do domu. Zwykła amnio jest na nfz.
Ta z macierzami stacjonarnie kosztuje 2000 PLN. To prawda. Mi powiedział, że zrobią nfz ale tylko na oddziale jeśli 4 doby zostanę- takie nfz ma warunki :)
robiłam amniopunkcja na NFZ w prywatnym gabinecie i wyszłam po 15 min od zabiegu. Matko, skąd te 4 dni? Chyba poszaleli...

reklama
@Klara95 Być może tak jest. Natomiast nigdzie nie mogę znaleźć informacji o ich refundacji - np. w jakich przypadkach i jakie warunki trzeba spełnić. Wszędzie piszą, że są nierefundowane.

Do góry