Bardzo dziękuję za 2.5h mam usg, zobaczymy co tam słychać.W każdym bądź razie-życzę zdrowego dzidziusia
Pozostaje jezcze moja decyzja o amniopunkcji i wykluczenie wady serca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dziękuję za 2.5h mam usg, zobaczymy co tam słychać.W każdym bądź razie-życzę zdrowego dzidziusia
Tak, zdaję sobie sprawęZrobisz jak uważasz. Jeśli będziesz spokojniejsza, to zrób amniopunkcję. Tylko musisz też wziąć pod uwagę, że wada serca nie zawsze idzie w parze z wadą genetyczną. U mnie tak było. Genetycznie wszystko ok. A wada serca była.
Tyle, że miałam też oprócz serca inne wady. A przy poszerzonym NT znaczna część dzieci rodzi się zdrowa- wchłania się to i później wszystko jest dobrze, więc bądź dobrej myśliTak, zdaję sobie sprawę
aaa. Rozumiem.Ale to jest amniopunkcja z macierzami.
Siedzę i czekam na wejście 3 raz do gabinetu, bo mój Maluch jak zawsze nie wspolpracuje@Klara95 I jak po USG?
Czekamy niecierpliwie na wiadomościSiedzę i czekam na wejście 3 raz do gabinetu, bo mój Maluch jak zawsze nie wspolpracuje