reklama
Hej, hej.Hej kochana jak tam masz wyniki sanco? Jak się trzymasz? Jak się czujesz
W poniedziałek byłam na pobraniu krwi do sanco. Panie histeryzowaly, ktora pobierze, bo jedna nie wie jak, inna nie miala szkolenia...
Ostatecznie wyników jeszcze nie mam. Mam nadzieję, ze jutro już będą
Jetkaa
Fanka BB :)
To co one tam robiły skoro nie wiedziały jak się pobiera krew? . Masakra normalnie.Hej, hej.
W poniedziałek byłam na pobraniu krwi do sanco. Panie histeryzowaly, ktora pobierze, bo jedna nie wie jak, inna nie miala szkolenia...
Ostatecznie wyników jeszcze nie mam. Mam nadzieję, ze jutro już będą
Daj znać jak będą wyniki. Trzymam za Was kciuki
Jetkaa
No tak, o to mi chodziłoNie chodzi o pobranie tylko odpowiednie zabezpieczenie krwi. Z tego co pamiętam do fiolki dawało się jakiś płyn, a potem.dopiero krew.
Zgadza się.Nie chodzi o pobranie tylko odpowiednie zabezpieczenie krwi. Z tego co pamiętam do fiolki dawało się jakiś płyn, a potem.dopiero krew.
Ale ogólna histeria była
Moje improwizowały bez instrukcji, mam nadzieję, że dobrze to zrobiły. W pon było pobierane, mam szczera nadzieję, ze będzie dziś wynikW moim labo byłam pierwsza osobą, która to robiła u nich też musiala czytac instrukcje .
Na stronie diagnostyki niby 3-5 dni roboczychNie wiem czy tak szybko wyniki zrobią. U mnie tydzień to trwało jakoś.
Jestem po konsultacji z genetykiem. Oczywiście zdecydowałam się na aminopunkcję wraz z macierzami, ale muszę dorobić część badań których nie mam.
Kontaktowałam się z laboratorium i w poniedziałek będę miec wyniki z sanco.
Zaczynam się stresować amino
Jetkaa
Trzymam kciuki daj znać koniecznie jak wyniki badańJestem po konsultacji z genetykiem. Oczywiście zdecydowałam się na aminopunkcję wraz z macierzami, ale muszę dorobić część badań których nie mam.
reklama
Jetkaa
Hej kochana, jak się czujesz? Masz wyniki?Jestem po konsultacji z genetykiem. Oczywiście zdecydowałam się na aminopunkcję wraz z macierzami, ale muszę dorobić część badań których nie mam.