reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Za duze NT, obrzęk karku, podejrzenie wady genetycznej

reklama
Hej kochana jak tam masz wyniki sanco? Jak się trzymasz? Jak się czujesz
Hej, hej.
W poniedziałek byłam na pobraniu krwi do sanco. Panie histeryzowaly, ktora pobierze, bo jedna nie wie jak, inna nie miala szkolenia... 🙄
Ostatecznie wyników jeszcze nie mam. Mam nadzieję, ze jutro już będą 🙄🙄🙄

Hej, hej.
W poniedziałek byłam na pobraniu krwi do sanco. Panie histeryzowaly, ktora pobierze, bo jedna nie wie jak, inna nie miala szkolenia... 🙄
Ostatecznie wyników jeszcze nie mam. Mam nadzieję, ze jutro już będą 🙄🙄🙄
To co one tam robiły skoro nie wiedziały jak się pobiera krew? . Masakra normalnie.
Daj znać jak będą wyniki. Trzymam za Was kciuki 😘

Jestem po konsultacji z genetykiem. Oczywiście zdecydowałam się na aminopunkcję wraz z macierzami, ale muszę dorobić część badań których nie mam.
Kontaktowałam się z laboratorium i w poniedziałek będę miec wyniki z sanco.
Zaczynam się stresować amino 🙄🙄🙄

Jestem po konsultacji z genetykiem. Oczywiście zdecydowałam się na aminopunkcję wraz z macierzami, ale muszę dorobić część badań których nie mam.
Trzymam kciuki 😗 daj znać koniecznie jak wyniki badań

reklama
Hej kochana, jak się czujesz? Masz wyniki?

Do góry