reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

X

nie będę Ci pisać co robiłam na wakacjach. Haha mogłabyś nie ogarnąć jednak swoim umysłem. Bardzo medycznym. Pewnie doktorat w drodze z zapładniania. Mam nadzieje, ze zaowocuje:) hahaha
czy podoba Ci się taka forma dialogu??
Słuchaj ale jesteś tu jedyna osoba z chamskimi odzywkami ;) nie żeby coś

reklama
Słuchaj ale jesteś tu jedyna osoba z chamskimi odzywkami ;) nie żeby coś
nie. Odpowiedziałam autorce i koleżance sie to nie spodobalo bo wolała dziewczynie ironizować. Bez sensu. Ktoś zadaje pytanie to jeśli mam coś do powiedzenia nawet dla otuchy to odpowiadam a nie dołuje jeszcze bardziej naśmiewając sie z kogoś. Pierwszy raz na tym forum sie z taka wrogością spotkałam do autorki. Naprawdę nie na tym to forum ma polegać. Bo komentarz typu pojechałaś seksu nie uprawiałaś i zaszłaś to chyba mie do końca był trafnym komentarzem

nie. Odpowiedziałam autorce i koleżance sie to nie spodobalo bo wolała dziewczynie ironizować. Bez sensu. Ktoś zadaje pytanie to jeśli mam coś do powiedzenia nawet dla otuchy to odpowiadam a nie dołuje jeszcze bardziej naśmiewając sie z kogoś. Pierwszy raz na tym forum sie z taka wrogością spotkałam do autorki. Naprawdę nie na tym to forum ma polegać. Bo komentarz typu pojechałaś seksu nie uprawiałaś i zaszłaś to chyba mie do końca był trafnym komentarzem
Ale dalej: jest różnica między chamstwem a ironią. Ironia służy temu żeby pokazać błędne myślenie. Chamstwo chyba tylko próbie obrony przed wyimaginowanym atakiem. Nikt tu nikogo nie atakuje, wyluzuj.

A według Ciebie okłamywanie autorki postu, że odpuszczanie działa, jest na miejscu?
To tak jakbyś jej mówiła : za bardzo chcesz, więc ci nie wychodzi. Twoja wina.

Myślę, że autorka postu nie ma problemu z odróżnieniem ironii od chamstwa, w przeciwieństwie do Ciebie.

I dla jasności moja ironia nie była do autorki postu, tylko do tych komentujących, które twierdzą, że odpuszczanie działa 😄

Może niech autorka oceni czy ktoś DO NIEJ odpowiada z wrogością.

kto komu ironizował?

reklama
Temat nakręcony jak spirala... Nigdzie nie napisałam, że wyjazd pomoże zajść w ciążę... Chodziło mi o formę wyluzowania sie tak jak wyjazd, spacer czy zrobienie czegoś dla siebie... A co poniektóre uczepiły sie tego wyjazdu jak rzep psiego ogona...

Do góry