reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

X

Yyyyyy.... Nie wiem jak to skomentować 🙄... Pytanie pytaniem owszem, rozumiem, kto pyta nie błądzi.. Ale po co takie zdjęcia dodawać?. Masakra... Szłam od góry i bach zdjęcie nie wiem z czym... To trzeba było słownie opisać plamienie a nie takie zdjęcia dodawać.... Nie brzydzi Cie to autorko posta? Fuuuj. A przyczyn możesz mieć wiele od ciąży pozamacicznej po obstrukcje.

reklama
Dodałam zdjęcie po to żeby osoby które miały kiedyś takie plamienie mogły się wypowiedzieć czy wyglądało tak jak moje

To plamienie wygląda jak brud po kupie. Tak oddaje to co widać na fotografii. Między innymi dlatego nie ma powodu żeby dodawać takie zdjęcia. No bo gdybym miała szczerze opowiedzieć czy miałam kiedyś takie plamienie musiałabym przyznać czy kiedyś osr*łam bieliznę 😉
A jeśli plamisz to niezależnie od powodu plamienia to zawsze wygląda tak samo. Tak jak mówiłam i ciąża pozamaciczna i torbiel i rak powodują dokładnie takie plamienia

Serio? Myślałam, że mnie nic nie zaskoczy, a jednak. Dobrze, że tylko majtki wrzuciłaś. I tak to prawda, łatwo jest znaleźć osoby z forum na fejsie, bo tam też są grupy o tematyce starań. Nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby brudne gacie wrzucać do neta. Takie plamienie może oznaczać wiele. A nie każda kobieta doświadcza plamienia implantacyjnego. Ciezko dwa dni po takim plamieniu zrobić betę? Naprawdę ciężko? Nie trzeba od razu wrzucać brudnych gaci. Ja rozumiem, że chcesz być w ciąży i chcesz szybko wiedzieć czy się udało, ale bez przesady...

Do góry