jestem miła z natury i bardzo spokojna. I wychowana w szacunku do innych. Nie oceniam, nie wyśmiewam. Ktoś potrzebuje pomocy w miarę możliwości pomagam. Wiele kobiet odpuściło i okazało się ze się udało. Są tez takie którym się nie udało. Organizm ludzki jest niesamowity i różne impulsy różnie na niego wpływają. Czasem to zbieg okolicznosci. A medycyna? Owszem jest ważna ale czasem nawet ona nie pomaga. Masz przykład tych kobiet co latami się leczą i nic. Kwestia podejścia myśle. Zwykły stres potrafi przesunąć termin owulacji. Opóźnić miesiączkę. Pogoda klimat itp. Wiec nje tylko medycyna medycyna medycyna. Ja już mam swoje szczęścia, więcej nie planuje ale czasem zaglądam na to forum, bo kiedyś bardzo mi pomoglo przetrwać ciężkie chwile. Miałam wsparcie innych forumowiczek. Czasem podpowiedziałby medycznie, czasem niemedycznie ale zawsze z szacunkiem. Nikt nie wyśmiewał. Wspierał raczej. Stad moja reakcja. Dlatego zapytałam czy Ci się forma dialogu podoba. Bo mi się nie spodobała. Każdy potrafi być niemiły. Tylko po co?a ty jesteś niemiła tak z natury czy tylko tu się przyszłaś wyżyć?
reklama
Casablanca1234
Fanka BB :)
@olka11135 Piszesz do mnie czy autorki postu która proponuje wyjazd?Uważasz, że osoby starające się o ciąże nie biorą urlopów, nie pracują zawodowo?
MyszkaMiki30
ale czy ktoś tu wyśmiał autorkę? Nie. Dziewczyny, które starają się latami napisały, że nie wierzą w magię odpuszczania i wyjazdów i tyle. Bo zajść w ciążę można i w domu przy grach na kuchennym blacie - wystarczy owulacja, dobry plemnik i trochę szczęścia. A jeśli ktoś ma problem z niepłodnością to jednak warto się leczyć. I nie widzę w tym nic nie miłego - taka jest biologia.jestem miła z natury i bardzo spokojna. I wychowana w szacunku do innych. Nie oceniam, nie wyśmiewam. Ktoś potrzebuje pomocy w miarę możliwości pomagam. Wiele kobiet odpuściło i okazało się ze się udało. Są tez takie którym się nie udało. Organizm ludzki jest niesamowity i różne impulsy różnie na niego wpływają. Czasem to zbieg okolicznosci. A medycyna? Owszem jest ważna ale czasem nawet ona nie pomaga. Masz przykład tych kobiet co latami się leczą i nic. Kwestia podejścia myśle. Zwykły stres potrafi przesunąć termin owulacji. Opóźnić miesiączkę. Pogoda klimat itp. Wiec nje tylko medycyna medycyna medycyna. Ja już mam swoje szczęścia, więcej nie planuje ale czasem zaglądam na to forum, bo kiedyś bardzo mi pomoglo przetrwać ciężkie chwile. Miałam wsparcie innych forumowiczek. Czasem podpowiedziałby medycznie, czasem niemedycznie ale zawsze z szacunkiem. Nikt nie wyśmiewał. Wspierał raczej. Stad moja reakcja. Dlatego zapytałam czy Ci się forma dialogu podoba. Bo mi się nie spodobała. Każdy potrafi być niemiły. Tylko po co?
Casablanca1234
@Iwona557 Są tu kolejne osoby które chwytają jakieś szczczegoliki, żeby się pokłócić....jedną już właśnie zaczyna się pultać...Temat nakręcony jak spirala... Nigdzie nie napisałam, że wyjazd pomoże zajść w ciążę... Chodziło mi o formę wyluzowania sie tak jak wyjazd, spacer czy zrobienie czegoś dla siebie... A co poniektóre uczepiły sie tego wyjazdu jak rzep psiego ogona...
Nel331
Dlaczego uważasz, ze kobieta starająca się o dziecko jednocześnie nie robi czegoś dla siebie ?Temat nakręcony jak spirala... Nigdzie nie napisałam, że wyjazd pomoże zajść w ciążę... Chodziło mi o formę wyluzowania sie tak jak wyjazd, spacer czy zrobienie czegoś dla siebie... A co poniektóre uczepiły sie tego wyjazdu jak rzep psiego ogona...
MyszkaMiki30
no nie mów, że chodzisz na spacer albo gdzieś jeździszDlaczego uważasz, ze kobieta starająca się o dziecko jednocześnie nie robi czegoś dla siebie ?
MyszkaMiki30
niestety po komentarzach widać, że niektóre osoby tak myślą. Staraczki są uwięzione w domach, nie jeżdżą na wakacje, nie ćwiczą, nie spacerują, nie dbają o siebie a seks tylko z przymusu żyją tylko testami i myślą o dziecku.Dlaczego uważasz, ze kobieta starająca się o dziecko jednocześnie nie robi czegoś dla siebie ?
Nel331
Powiem Ci więcej ! Spotykam się z ludźmi, jeżdżę koncerty, imprezy, chodzę do restauracji, ja zakupy. Nawet ze starym! On tez ! I uprawiam seks regularnie, nie z zegarkiem w ręku zaskoczyłam cię ?no nie mów, że chodzisz na spacer albo gdzieś jeździsz
Nawet nie wiem kiedy miałam owulke w tym miesiącu. Czasem wiem. Ale to czy ja to wiem czy nie to niczego nie zmienia w odpuszczaniu. I tak znam swój cykl wiec mogę sobie mniej więcej to wywnioskować
MyszkaMiki30
ja to nawet pije alkohol po owulacji ale nie mów nikomu plisssssPowiem Ci więcej ! Spotykam się z ludźmi, jeżdżę koncerty, imprezy, chodzę do restauracji, ja zakupy. Nawet ze starym! On tez ! I uprawiam seks regularnie, nie z zegarkiem w ręku zaskoczyłam cię ?
Nawet nie wiem kiedy miałam owulke w tym miesiącu. Czasem wiem. Ale to czy ja to wiem czy nie to niczego nie zmienia w odpuszczaniu. I tak znam swój cykl wiec mogę sobie mniej więcej to wywnioskować
reklama
Nel331
Dobra !ja to nawet pije alkohol po owulacji ale nie mów nikomu plisssss