reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WZROST I WAGA STYCZNIOWYCH BOBASOW;-))

u nas wygląda to tak:

13.01.2006
waga 3.745
wzrost 58 cm

25.01.2007
waga 9.530
wzrost 75cm

chyba jest jednym z najniższych dzieciaczkow...

reklama
Sama Michaske mierzyłam i ma około 74-76 cm.....dezaiwię sie bo darek ma 186 a ja 175....a mała to taki kurdupelae...ale wyrosnie jescze....chodzma długie nogi do samej szyi...spodnie nisi na 80 i 92, sa za duze w pasie ale na długośc ok, a takie na 74-76 sa ok w szerokości, ale za krótkie???

Moja Zuzia tez wysoka nie jest- ja ja mierze to tez wychodzi 74-76,

a waa jak zwykle malunia- 8.200..

Za pare dni bedziemy na szczepieniu to potwierdzimy dane.

Magialleno! Dawno Cie nie bylo! Jak tam Kalinka?

Witam po dłuższej przerwie, :zawstydzona/y:zaniedbywałam strasznie forum ale teraz zamierzam to nadrobić.
Moja Ada urodziła sie 18 stycznia, z wagą 4,04 i mierzyła 56 cm.Obecnie waży 10,5 kg i mierzy 79 cm, ma 2 ząbki na dole i trzy u góry, jeszcze nie chodzi. A to jej zdjęcie :

:-)

%7Eada1.jpg

pewnie ze niezle!!!!! jeszcze 200 i bedzie na pierwszym miejscu ( po zarłoku Sebku);-)

a Tosiek?? ile wazy??

miesiac temu wazyl prawie 11,40kg. do 12 kg chyba juz dobilismy przed wami...
83 cm mamy na 100% a moze i wiecej. trzeba sie uaktualnic:tak:

ojoj, nie wiem czy powinnam sie tu w ogole pokazywac naszymi wynikami- bylysmy na szczepieniu..

jest gorzej niz myslalam..

Zuzia wazy 7800 i mierzy 71cm..

ale lekarka powiedziala ze wyglada proporcjonalnie i jest bardzo sprawna wiec taka juz jej uroda:)

Zuzia stawia juz pierwsze samodzielne kroczki:)

reklama
Do góry