reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WZROST I WAGA STYCZNIOWYCH BOBASOW;-))

reklama
SylwiaZ, Bardzo nam miło! Rzeczywiście mój Ignacy też jest z 20 stycznia:) A jeśli można zapytac to skąd jestescie?

My z Grójca. A Wy?
Czy Twój Ignaś ma drugie imię? O której się urodził?
Może prześlesz nam jakies zdjątko? Bardzo jestem ciekawa....

SylwiaZ. My mieszkamy w Komorowie k Pruszkowa, to nie tak daleko od Grójca:-) Jakies 36 km:)
Nasz Ignacy urodził się o 5.25 rano 20.01.06 w Szpitalu Sw Zofi na Zelaznej w Wawie. TY gdzie rodziłas i o której?
Drugiego imienia nie ma:-D A twój Ignas?
Czy Twój synek jest grzeczny? Bo nasz to mały diabełek, pełen energii i zaskakujących pomysłów;-) Napisz cos o was!!!

SylwiaZ. My mieszkamy w Komorowie k Pruszkowa, to nie tak daleko od Grójca:-) Jakies 36 km:)
Nasz Ignacy urodził się o 5.25 rano 20.01.06 w Szpitalu Sw Zofi na Zelaznej w Wawie. TY gdzie rodziłas i o której?
Drugiego imienia nie ma:-D A twój Ignas?
Czy Twój synek jest grzeczny? Bo nasz to mały diabełek, pełen energii i zaskakujących pomysłów;-) Napisz cos o was!!!

Nasz Ignacy Stanisław urodził się o 4.20 rano w Grójcu. Przyznam Ci się, że myślałam na początku ciąży tez o Żelaznej, nawet mój gin (dr Piotr Pietrzak - ma gabinet tez w Komorowie) proponował, ale jakoś pewnej czułam się z tym moim grojeckim szpitalem pod ręką (jakies 5 min. drogi na piechotę) i .
przeczucie mnie nie zawiodło - chyba nie zdążyłabym do Warszawy
Ignaś grzeczny niestety nie jest. Bardzo jest absorbujący, już sie z tym pogodzilismy, przynajmniej można się często pośmaić z jego pomysłów.
Pozdrawiamy. Nasze zdjęcia są na wątku urodzinowym

reklama
SylwiaZ,
Świat jest naprawde mały:) Moją ciąże prowadziła Małgorzata Pietrzak(żona P. Pietrzaka) dlkatego ja na żelaznej. Nawet udało mi się ze Pietrzaki mieli wtedy dyżur na Żelaznej wiec byli przy moim porodzie,co dodawało mi duużo sił! Prywatnie dr P. Pietrzak tez mnie nie raz przyjmował jak jego żona nie mogła. Moim zdaniem super lekarze!
A ja własnie przed chwila wróciłam od lekarza, byłam z Ignacym na szczepieniu i wazeniu. Dziś nasze chłopaki kończą 13 miesięcy! Moj Igmacy ma 78 cm wzrostu(chyba nie za dużo...) i waży 11.100kg. Jak sprawdzalam to 75 centyl i wagi i wzrostu. Powiedz jak tam twój Ignanio?

CO do imienia to ja się zastanawialam nad imieniem Stas(moj tata mam tak na imie) ale pomyslelismy ze drugiemu dziakowi bedzie przykro, wiec poszlam z mezem na kompromis i zostal Ignacy!:) A jak wasza rodzina zareagowała na to imie? U nas na poczatku były opory i strasznie sie nie podobało, wiec zrobilismy wszystkim troche na przekór, ale teraz kiedy bąbel jest na swiecie, nikt nawet nie wspomni, ze mógłby mieć inaczej na imie!
Pozdrawiam. Poszukam tych waszych zdjęc!

Do góry