reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WZROST I WAGA STYCZNIOWYCH BOBASOW;-))

Zdjęcia znalazłam! No twój Ignacy tez jest śliczny. Takie piekne czarne włoski i porcelanowa bużka! Dorzuciłam na wątek urodzinowy tez kilka naszych zdjęc z urodzin!
Moj Ignas chodzi sam od 1 stycznia..zrobił pierwszy kroczek, 4 stycznia zrobił 4-5 kroczków i rzucił mi sie w ramiona. Od tamtej pory doskonali swoją technike, a teraz biega już jak szalony, a najlepszą zabawą jest uciekanie przed tata:)

reklama
dzis bylismy u lekarza. maly sie troszke pochorowal, wiec wykorzystalam okazje i wrzucilam go w ciuchach na wage. wazyl w ubraniu 12,70kg. sadze, ze bez ubran bedzie mial kolo 12,40 kg. cieplo u nas, wiec ma lekkie rzeczy;-)
zmierzyc go tez musze, ale wiecznie jest cos innego....

wlasnie go zmierzylam sama. wyszly mi 87 cm. nie wierze. chyba cos schrzanilam, bo co prawda sporo urosl, ale liczylam, ze ma jakies 85cm.(bo juz nosimy 86/92)
sprawdze wieczorkiem z mezem i napisze jak wyglada prawda ;-)

Aga po zdjeciach widac że Antoś to wysoki okaz...wow....Michalina przy nim to kikucik...:)on ma ok 74cm.......kurcze to 13 cm róznicy:baffled:......ale z niego wysoki młodzian wyrosnie..trzymac sie babki....

dodam 3 cm do wzrostu Sebka i mogę sobie Tośka wyobrazic!!!
bo wagowo to ten sam przedział,12300 waży Sebastian!

Chłopaki na schwał. Mój kurdupelek waży ok. 11 a wydaje mi się, że ze 20 (szczególnie jak go taszczę na 3 piętro)

reklama
To MIlenka w tej samej klasie wagowej co Sebek, wazony w lutym 12200 wiec teraz pewniw z 12500!

wszystkim maluchom gratulujemy osiagniec wagowych!

Do góry