reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci :-)

reklama
Klaudia nosi buciki rozmiar 21.Mierzona domowo ma okolo 80cm,ubranka 86cm.Wazy ponad 12 kilo.
Kwiateczek ja tak znalazlam ze rozmiar 5 to nr 22 na nasze,6 -23.

mamy wyniki z wczoraj (dzien przed urodzinkami) - 77cm i 10,2kg. Bez jakiś skoków - miarowo i równiutko po 75tym centyliku od ostatniego pomiaru 2 miesiace temu.

A buciki nosimy 18 lub 19 ( w zależnosci od firmy). Ale wyrastamy z nich i właśnie jestem na kupnie większych :eek:

my nosimy 20 - ale co firma, to wychodzi na to, ze powinien być inny rozmiar...zetpol 20, guffo 20, ale już sandałki ViGGaMi 20 sa za duże troszkę...ale moze akurat na ciepłe dni lata będą dobre

po wtorkowej szczepionce MMR II, ważeniu i mierzeniu Mati waży 10,1 kg mierzy 79 cm i jak na razie nie ma żadnych objawów poszczepiennych...ale jest bacznie przez nas obserwowany, chociaż pani powiedziała, że objawy ( wysypka, temperatura) występują bardzo rzadko i jesli już to po 6 dniu od szczepienia...szczerze mówiąc po przeczytaniu kilku postów w necie szłam na tą szczepionkę z sercem w gardle i ciągle mam nadzieję, ze nie skrzywdziłam w żaden sposób swojego synka...

No moja po wczorajszym ważeniu ma 10.8 kg. Mierzona nie była ale ją w domu zmierzyłam to ma ok 77cm. Bciki nosi 19 ale już z nich wyrasta i będziemy się rozglądać za 20.

po wtorkowej szczepionce MMR II, ważeniu i mierzeniu Mati waży 10,1 kg mierzy 79 cm i jak na razie nie ma żadnych objawów poszczepiennych...ale jest bacznie przez nas obserwowany, chociaż pani powiedziała, że objawy ( wysypka, temperatura) występują bardzo rzadko i jesli już to po 6 dniu od szczepienia...szczerze mówiąc po przeczytaniu kilku postów w necie szłam na tą szczepionkę z sercem w gardle i ciągle mam nadzieję, ze nie skrzywdziłam w żaden sposób swojego synka...

TO TAK JAK kONDZIO PRAWIE----79CM I 10.30:tak::tak::tak:a szczepionka w poniedzialek:baffled:

reklama
Do góry