panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Dziś było ważonko i jak przypuszczałam waga stoi w miejscu czyli 10500. Przynajmniej nie spada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
serio?Natalka na szczepieniu 18go czerwca ważyła 8300 g, nie była mierzona.
Natalka na szczepieniu 18go czerwca ważyła 8300 g, nie była mierzona.
serio?
To chudzina z niej . 8 kg?
Dominik ostatnio złapał taki apetyt ze na obiad je porcje dla dorosłego . Waży 1020g :-) ale w ubraniu i pampku , nie wiem ile odjąć. Jestem z niego dumna. Nie wiem ile ma wzrostu, jest wysoki raczej.
Jak zmierzyć wzrost metodą domową?Czasami mierzę, ale wychodzi rożnie ( metrówką budowlaną jak stoi ).
Serio niestety.serio?
To chudzina z niej . 8 kg?
Ania w wieku Natalki ważyła 7900 g. A ja jakieś 9500 ;-)no to niedużo, fakt, ale Aneczka też jest szczuplutka, no i mamusia też....
Zuzka też 8,3 ważyła 9 czerwca ale waga ur. 1580Natalka na szczepieniu 18go czerwca ważyła 8300 g, nie była mierzona.