reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci :-)

reklama
Nasza po ważeniu u lekarza niby 10,8 kg ale to było ważenie nie na niemowlęcej wadze bo była własnie zajęta tylko na takiej dla większych dzieci. Musiałam z małą stanąć a potem sama na wadze. Tak to ja w domu ją ważę. Chociaż wczoraj jak ją posadziłam na naszej domowej to 10,6kg ważyła. Przyjmę że waży 10,7kg ... tak pośrodku. Nie była mierzona. Nosi ubranka na 80 cm. Niektóre na 86cm. No i nóżkę ma 19.:tak:

Dziubek,
no to tak samo, to u nas w domu się waży małą i z naszych wyliczeń wychodzi, że waży 9,7 kg co do ubranek to 80 /86 zalezy jaki producent a stópka 18 jeszcze póki co:-)

Kondzio ma 4,5 kupilam mu buty nr5:szok:co to za nr ktoras mama wie??musze poszukac bo zapomnialam jak to szlo:sorry:teraz probuje stworzyc siatke ale zapomnialam logowania:baffled:rejestruje sie od nowa i nie moge:no:

Wg dziesiejszych pomiarów mój bąbel waży 10500 i ma 74 cm :happy2: Stopa rośnie rośnie i już niedługo trzeba będzie kupić buciki nr 19 :blink:

reklama
Do góry