reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wzbogacamy diete naszego malenstwa/wszystko o karmieniu

reklama
panno_migotko rzeczywiście podobną ilość mleczka nasze jedzą. Ja też już mam wrażenie, że niewiele już mam w piersiach, ale widać jeszcze starcza. Twoja Iga zdrowo wygląda, tak jak mój robal, więc chyba nie głodują :-D.

Niesia, powiem Ci, że ona tak wygląda tylko na buzi. Ma puchate policzki, bo to u nas rodzinne. A tak naprawdę to jest bardzo szczuplutka. Zaczynam się tym troszkę martwić, ale przecież nie zmuszę jej, żeby jadła więcej. Może jak zęby wyjdą, to się polepszy.

Shanta to moje dziecko do Twojego to brzartus:-D
6 rano mleko 150ml
10 kaszka180ml(dam wiecej zje tez)
13 ZUPKA (ZAWSZE Z MIESEM)DZIS PIERWSZY RAZ KROLIK ZOSTAL WSZAMANY BEZ TRUDU 300ml(kiedys chcialam sprawdzic ile zje i dalm 350 ml i jeszcze otwieral buzie:szok::szok:)
16-ta owoce ze sloiczka obecnie 200ml
19-20 mleczko zageszczone 180ml
czaesm w nocy 12-1sza mleko ok 120ml
:szok::Szok::szok::szok:
Co do cieleciny to juz kiedys pisalam ale pediatra w PL powiedziala zeby nie dawac bo to niedojzale mieso i tylko drob,wszystko co lata i krolika:tak::tak:

A moja kruszynka nie chce pić wogóle mleka... i to mnie martwi! Zjada dwa razy dziennie kaszke ok 150, deserki mleczne typu serek waniliowy czy danonki....ale co mleko to mleko!
Dobrze, ze przynajmniej prawidłowo na wadze przybiera!

ja jutro chce Konradka przestawic z obiadkiem na popoludnie zeby zjadl z nami pierwsza wigilijna kolacje:tak::tak::tak:Normalnie jada o 13ej:sorry2::sorry2:czyms mu musze zastapic ale to wszystko jesli tata i reszta skoncza do 16ej prace:baffled::baffled::baffled:oby bo sie zalamie:dry::dry::dry:
Dobranoc :-)

reklama
kwiateczek a nie wydaje Ci sie zbyt ciezkie bo ja kiedys dalam malemu chyba ok16 i mialam nie za bardzo noc :tak: moze daj mu normalnie obiadek a puzniej cos lzejszego np marcheweczke z jablkiem ... chyba ze chcesz zeby to byl typowy posilek nie deser ;-)

Do góry