Pewnie masz rację :-(kangurka no tak ale jakby Ci dziecko w ciagu prawie 10 godzin nie chcialo jesc w sumie prawie caly dzien to podejrzewam ze bys sie tez lapalo czegokolwiek aby zjadlo .....
U nas telewizor lub radio jest wlaczone caly czas i jak nie ogladam ja tv to radio nie lubie takiej pustej ciszy w domu Darus krzyczy i jest glosny ale nie zawsze
a przy jednym pokoju nie sposob zeby dziecko nie spojrzalo w tv ( mamy dwa pokoje drugi sypialnia i nie ma sie gdzie tam bawic ) moze jak skonczy roczek to zrobimy mu tam pokoik a sypialnia pujdzie wek ;-)
A poza tym nie powiem mezowi ktory przychodzi z pracy sluchaj patrz sie w sufit bo my sie bawimy na podlodze !! ;-);-)
Nie mamy watku o tv a moze by sie przydal jakis waek w stylu jakie zabawy zabawki tv tak czy nie a jesli tak to jak dlugo itd mysle ze jak nasze dzieciaczki podrosna to to bedzie wracac
U mnie też są dwa pokoje - duzy i mały (Nikolki, w którym równiez my sypiamy).
W dużym jest tv, ale widzisz, ja jestem oprócz weekendów niemal non stop sama z Niki (tatuś przyjezdza na 2-3 nocki w tygodniu i nawet jak ogląda tv, to Niki już śpi u siebie). A sama prawie wogóle nie oglądam tv. Jest prawie 16 godzina i jeszcze dzisiaj telewizora nie włanczałam. Pewnie właczy go po 22-giej tatuś jak przyjedzie
Idę, bo czas zapodać Nikolce znienawidzone owocki